sarcina cu trompe legate
Acum 5 ani in urma celei de-a 2 a nasteri prin cezariana am optat pt legarea trompelor. Nu am avut nici o problema in tot acest timp. CM a fost mereu regulat. Ultimul CM a fost pe 30 ianuarie si de atunci pauza. Am intarzaiere de 4 zile. Am facut 3 teste de sarcina diferite din care 2 pozitive. Am fost la eco si nu se vede decat un chist de 2, 5 cm pe ovar stang si mucoasa ingrosata dar nic urma de sarcina. Trebuie sa merg la o noua eco peste o sapt dar pana atunci ma imbolnavesc de la stres. Oare sa fie sarcina? Domnul doctor mi-a spus ca e imposibil sa apara o sarcina dupa 5 ani. Nu stiu ce sa mai cred.
5 comentarii
Am uitat sa mentionez ca la data cand trebuia sa apara CM am avut scurgeri maronii iar de duminica am scurgeri usor roz
Va rog sa ma ajute cineva! Nu a mai patit nimeni asa?
Am deslusit in cele din urma misterul. E sarcina normala cu tot cu trompe legate. Aviz amatoarelor :D. Nici metoda aste nu e foarte sigura.
...si totusi dupa 5ani?!!! Si eu am trompele legate de aproape 2ani, mai bagat in ceata:)))
Cum a decurs sarcina ?? Aceași problemă și eu trompele legate de 4 ani gravida la eco !! A decurs bine n
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 18ce sa fac?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 5oare sunt gravida?
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 5Sarcina sau nu?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 0sunt gravida?
- 0sunt gravida?
- 7Ce as putea face?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 0probabilitatea sarcinii
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? legarea trompelor uterine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: