sarcina cu trompe legate
Acum 5 ani in urma celei de-a 2 a nasteri prin cezariana am optat pt legarea trompelor. Nu am avut nici o problema in tot acest timp. CM a fost mereu regulat. Ultimul CM a fost pe 30 ianuarie si de atunci pauza. Am intarzaiere de 4 zile. Am facut 3 teste de sarcina diferite din care 2 pozitive. Am fost la eco si nu se vede decat un chist de 2, 5 cm pe ovar stang si mucoasa ingrosata dar nic urma de sarcina. Trebuie sa merg la o noua eco peste o sapt dar pana atunci ma imbolnavesc de la stres. Oare sa fie sarcina? Domnul doctor mi-a spus ca e imposibil sa apara o sarcina dupa 5 ani. Nu stiu ce sa mai cred.
5 comentarii
Am uitat sa mentionez ca la data cand trebuia sa apara CM am avut scurgeri maronii iar de duminica am scurgeri usor roz
Va rog sa ma ajute cineva! Nu a mai patit nimeni asa?
Am deslusit in cele din urma misterul. E sarcina normala cu tot cu trompe legate. Aviz amatoarelor :D. Nici metoda aste nu e foarte sigura.
...si totusi dupa 5ani?!!! Si eu am trompele legate de aproape 2ani, mai bagat in ceata:)))
Cum a decurs sarcina ?? Aceași problemă și eu trompele legate de 4 ani gravida la eco !! A decurs bine n
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 4am ramas insarcinata
- 0sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 1Pot fi insarcinata?
- 3Sarcina sau raceala?
- 14Sarcina sau nu?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
- 3Sarcina?
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? legarea trompelor uterine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: