sarcina fara dezvirginare ?
Pe 6.08 am practicat unele jocuri cu iubitul meu. Mentionez ca sunt virgina. Nu a avut loc penetrarea si nici ejacularea doar a atins cateva secunde zona genitala. Menstruatia a venit la timp pe 14.08 si a durat normal, 6 zile ca de obicei. Pe 23.08 am facut totusi un test pt ca m-am documentat si am vazut cazuri in care menstruatia a venit la timp si totusi era insarcinata. Testul a iesit negativ, a fost un test surecheck de tip stilou. Nu prezint niciun simptom absolut nimic.. totusi citind pe internet am vazut cazuri in care nu au prezentat niciun simptom si totusi erau insarcinate. Asa ca ieri am mai facut un alt test si a iesit tot negativ. Credeti ca mai sunt motive de ingrijorare? va rog sa raspundeti, multumesc.
1 comentarii
nu ai dc sa te ingrijorezi, penetrarea nu a avut loc iar testul e negativ
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 373postinor2
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 2Posibila sarcina?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 0Anticonceptionale
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0Pot fi insarcinata? iau pastilele Femicur pentru reglarea menstruatiei
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: