sarcina gemelara sau nu?
Buna ziua!!sunt noua pe acest blog...si am intrat si eu sa imi spun problema mea!!!...sunt insarcinata a 2'a oara in 7 saptamani!la 6 sapt...la ecografia transvaginala am vz un singur embrion in toata splendoarea lui!...dorind ink o parere de la un alt ginecolog...am fost aseara...pt ink o parere.si mi'a facut ecografie abdominala la care dansa spune k se vede o sarcina gemelara!!!...si k cel mai sigur se va vedea la ecografie transvaginala!...nevrand sa ii spun k eu am facut eco transvaginal cu cateva zile in urma!!!...se poate modifica embrionul de la o sapt la cealalta?????multumesc...astept raspuns!!
2 comentarii
Buna ziua,
Intrucat sarcina este inca mica, exista posibilitatea de a nu se vedea inca de la inceput. Repetarea ecografiei transvaginale va poate da un raspuns mai clar.
O zi placuta!
Intrucat sarcina este inca mica, exista posibilitatea de a nu se vedea inca de la inceput. Repetarea ecografiei transvaginale va poate da un raspuns mai clar.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 2Sunt in sapt a 7a de sarcina si mi-a aparut o sangerare mica
- 8urgent parerea unui medic: basicute pe col
- 5ecografie transvaginala la o virgina
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 1cheag de sange
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 3Sarcina gemelara 8 saptamani, una oprita in evolutie la 6 saptamani
- 1pastile in timpul sarcini
- 4o pată roşie între labiile mici care sângerează şi câteodată ustura
- 0Sarcina gemelara sau nu?
- 4formatiune ovar
- 1avort spontan
- 0Insarcinata la 15 ani cu gemeni
- 0Sunt însărcinată in 6 săptămâni cu gemeni ! copii nu se dezvolta...
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
Mai multe informații despre: Sarcina gemelara ecografia transvaginala sarcina saptamana 7
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: