sarcina in a 4 a zi de la terminarea menstruatiei
Buna ziua,
as dori sa stiu daca este posibila o sarcina in a 4 zi de la terminarea ciclului menstrual in urma unui contact sex. neprotejat?Mentionez ca menstruatia aceasta a fost mai scurta deoarece in a 3 a zi de ciclu am avut inca un act sexual neprotejat si astfel s-a produs o scurtare a ciclului menstrual, si de asemene as mai dori sa aflu daca cele 2 contacte neprotejate pot duc ela o sarcina?
Multusc anticipat
as dori sa stiu daca este posibila o sarcina in a 4 zi de la terminarea ciclului menstrual in urma unui contact sex. neprotejat?Mentionez ca menstruatia aceasta a fost mai scurta deoarece in a 3 a zi de ciclu am avut inca un act sexual neprotejat si astfel s-a produs o scurtare a ciclului menstrual, si de asemene as mai dori sa aflu daca cele 2 contacte neprotejate pot duc ela o sarcina?
Multusc anticipat
1 comentarii
Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la actul sexual din a 3'a zi a ciclului menstrual, e imposibil sa fi ramas insarcinata in urma acestuia.
Cu privire la cel de-al doilea contact, trebuie sa dai mai multe informatii, si anume daca a avut loc cu ejaculare in interior precum si in ce data a venit menstruatia si cate zile a durat.
Cu privire la cel de-al doilea contact, trebuie sa dai mai multe informatii, si anume daca a avut loc cu ejaculare in interior precum si in ce data a venit menstruatia si cate zile a durat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??