Sarcina in prima zi de menstruatie?

Daca am avut contact in prima zi de menstruatie care este riscul de a ramane insarcinata? Si mai ales daca la 6 saptamani de la contact am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative..
5 comentarii

Prima zi de menstruatia este prima zi de sangerare. Riscurile de a ramane insarcinata sunt extrem de mici dar nu imposibile.
Spui ca dupa 6 saptamani de la acest contact sexual ai facut 2 teste de sarcina care au iesit negative: deduc de aici ca urmatoarea menstruatie nu a mai venit de 6 saptamani?
Sau ciclul tau menstrual este neregulat?
Spui ca dupa 6 saptamani de la acest contact sexual ai facut 2 teste de sarcina care au iesit negative: deduc de aici ca urmatoarea menstruatie nu a mai venit de 6 saptamani?
Sau ciclul tau menstrual este neregulat?

ba da.. menstruatia mea a mai venit odata...in data la care trebuia sa imi vina... poate un pic in cantitate mai mica dar m-a tinut 4 zile...aproape ca deobicei. eu folosesc contraceptive milligest si asta mi-a reglat menstruatia. In perioada dinaintea contactului insa nu am luat contraceptivele la ore f fixe (3-4 ore diferenta). si o zi sau 2 am luat cate o pastila de sephydit pastile naturiste pt calmare si somn linistit.

Atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Multa sanatate iti doresc
Multa sanatate iti doresc

Nu cred ca esti gravida dar poti merge la un ginecolog ca sa fi linistita.Durerile de sini, sau sini tari si fierbinti, mincarimi ale sfircurilor, anunta de obicei menstruatia. Iti doresc sanatate!

Multumesc... sper sa ma linistesc. si de acum pastilele o sa le iau ceas elvetian la fix. sanu mi stau cu emotii...mai astept pana duminica si sper sa fie totul ok...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 6sunt insarcinata?
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 7sarcina sau nu?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 10Pot sa raman?
- 4insarcinata?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 60e prietena mea gravida?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 11oare sunt insarcinata?
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 5probleme cu menstruatia
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: