Sarcina incipienta
Buna ziua,
Ma dureau ovarele in afara ciclului menstrual si am luat un supozitor cu indometacina, apoi am aflat ca sunt insarcinata, o sarcina incipienta. Credeti ca a afectat cumva sarcina? Si in continuare am ramas cu dureri de ovare, iau tratament cu Utrogestan ovule, 3 pe zi de 200 mg si no-spa si supozitoare uscosin. Va rog sa ma ajutati cu parerea dvs.
Ma dureau ovarele in afara ciclului menstrual si am luat un supozitor cu indometacina, apoi am aflat ca sunt insarcinata, o sarcina incipienta. Credeti ca a afectat cumva sarcina? Si in continuare am ramas cu dureri de ovare, iau tratament cu Utrogestan ovule, 3 pe zi de 200 mg si no-spa si supozitoare uscosin. Va rog sa ma ajutati cu parerea dvs.
1 comentarii
Buna seara,
Sunt intr o situatie similara. Imi puteti spune daca a afectat fatul tratamentul luat?
Multumesc!
Sunt intr o situatie similara. Imi puteti spune daca a afectat fatul tratamentul luat?
Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 3Cand e cazul sa intrerupi sarcina?
- 36e depresiv
- 5dostinex si cred ca sunt insarcinata...
- 4capsula de slabit la gravide
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 3Serlift si Tranxene in timpul sarcinii?!?
- 3nidoflor in ultimul trimestru de sarcina
- 3Cervugidul afecteaza sarcina?
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 24medicamente inceput de sarcina
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 1Biazol 10 mg poate fi utilizat in timpul sarcini?
- 4am luat medicamente si apoi am aflat ca sunt insarcinata
- 1amoxicilina in sarcină!
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 3Algocalmin în a 3-a săptămână sarcina
- 2Pastilele in sarcina
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina antiinflamatoarele nesteroidiene
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: