Sarcina la o zi dupa menstruatie?
Buna seara. Am o intrebare urgenta. Menstruatia mi-a venit pe 9 martie, s-a terminat pe 13 martie. Azi, 14 martie, am avut contact neprotejat. Mentionez ca ciclu e de 18-21 de zile. Exista sanse de sarcina?
3 comentarii
buna.as avea o intrebare.menstruatia mi'a venit pe 20 mai..s'a terminat pe 24.si in ziua urmatoare am avut contact..dar..el s'a terminat fara sa avem contact..dupa s'a sters..si dupa aia am avut contact..pot sa raman insarcinata?ca nu s'a spalat..doar cu servetel s'a sters.si oare nu i'a mai ramas sperma?sau cv?multumesc
Buna ziua !... Acum in jur de 1 luna jumatate am facut o intrerupere de sarcina. Menstruatia mi-a venit pe 25 si sa terminat pe 1 luna aceasta(Noiembrie). Pe data de 3 am avut un contact sexual protejat dar sa rupt prezervativul. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. As dorii sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu gravida. Va multumesc. !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 1pot ramane insarcinata?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 27urinari frecvente
- 10Exista vreun risc???
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 4posibil sarcina
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 4Poate exista o sarcina?
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: