Sarcina la o zi dupa menstruatie?
Buna seara. Am o intrebare urgenta. Menstruatia mi-a venit pe 9 martie, s-a terminat pe 13 martie. Azi, 14 martie, am avut contact neprotejat. Mentionez ca ciclu e de 18-21 de zile. Exista sanse de sarcina?
3 comentarii
buna.as avea o intrebare.menstruatia mi'a venit pe 20 mai..s'a terminat pe 24.si in ziua urmatoare am avut contact..dar..el s'a terminat fara sa avem contact..dupa s'a sters..si dupa aia am avut contact..pot sa raman insarcinata?ca nu s'a spalat..doar cu servetel s'a sters.si oare nu i'a mai ramas sperma?sau cv?multumesc
Buna ziua !... Acum in jur de 1 luna jumatate am facut o intrerupere de sarcina. Menstruatia mi-a venit pe 25 si sa terminat pe 1 luna aceasta(Noiembrie). Pe data de 3 am avut un contact sexual protejat dar sa rupt prezervativul. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. As dorii sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu gravida. Va multumesc. !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 4insarcinata?
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 8Oare sunt insarcinata sau nu?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 3CM peste sarcina?
- 0Risc de sarcina?
- 3Sex si menstruație
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 0Risc de sarcina?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: