Sarcina la o zi dupa menstruatie?
Buna seara. Am o intrebare urgenta. Menstruatia mi-a venit pe 9 martie, s-a terminat pe 13 martie. Azi, 14 martie, am avut contact neprotejat. Mentionez ca ciclu e de 18-21 de zile. Exista sanse de sarcina?
3 comentarii
buna.as avea o intrebare.menstruatia mi'a venit pe 20 mai..s'a terminat pe 24.si in ziua urmatoare am avut contact..dar..el s'a terminat fara sa avem contact..dupa s'a sters..si dupa aia am avut contact..pot sa raman insarcinata?ca nu s'a spalat..doar cu servetel s'a sters.si oare nu i'a mai ramas sperma?sau cv?multumesc
Buna ziua !... Acum in jur de 1 luna jumatate am facut o intrerupere de sarcina. Menstruatia mi-a venit pe 25 si sa terminat pe 1 luna aceasta(Noiembrie). Pe data de 3 am avut un contact sexual protejat dar sa rupt prezervativul. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. As dorii sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu gravida. Va multumesc. !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 3un bebe?
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 0e o posibila sarcina?
- 5e posibila o sarcina?
- 1sunt gravida?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 1Pilula de a doua zi
- 0Risc de sarcina?
- 0probabilitatea sarcinii
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: