Sarcina la o zi dupa menstruatie?
Buna seara. Am o intrebare urgenta. Menstruatia mi-a venit pe 9 martie, s-a terminat pe 13 martie. Azi, 14 martie, am avut contact neprotejat. Mentionez ca ciclu e de 18-21 de zile. Exista sanse de sarcina?
3 comentarii
buna.as avea o intrebare.menstruatia mi'a venit pe 20 mai..s'a terminat pe 24.si in ziua urmatoare am avut contact..dar..el s'a terminat fara sa avem contact..dupa s'a sters..si dupa aia am avut contact..pot sa raman insarcinata?ca nu s'a spalat..doar cu servetel s'a sters.si oare nu i'a mai ramas sperma?sau cv?multumesc
Buna ziua !... Acum in jur de 1 luna jumatate am facut o intrerupere de sarcina. Menstruatia mi-a venit pe 25 si sa terminat pe 1 luna aceasta(Noiembrie). Pe data de 3 am avut un contact sexual protejat dar sa rupt prezervativul. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. As dorii sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu gravida. Va multumesc. !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 60e prietena mea gravida?
- 17oare sunt insarcinata?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 2sunt gravida?
- 1Pot fi insarcinata?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 0sunt însărcinată?
- 4sunt insarcinata?
- 19însărcinată?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Însărcinată sau nu ?
- 1Sunt însărcinată???
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: