Sarcina la o zi dupa menstruatie?

Buna seara. Am o intrebare urgenta. Menstruatia mi-a venit pe 9 martie, s-a terminat pe 13 martie. Azi, 14 martie, am avut contact neprotejat. Mentionez ca ciclu e de 18-21 de zile. Exista sanse de sarcina?
3 comentarii

buna.as avea o intrebare.menstruatia mi'a venit pe 20 mai..s'a terminat pe 24.si in ziua urmatoare am avut contact..dar..el s'a terminat fara sa avem contact..dupa s'a sters..si dupa aia am avut contact..pot sa raman insarcinata?ca nu s'a spalat..doar cu servetel s'a sters.si oare nu i'a mai ramas sperma?sau cv?multumesc

Buna ziua !... Acum in jur de 1 luna jumatate am facut o intrerupere de sarcina. Menstruatia mi-a venit pe 25 si sa terminat pe 1 luna aceasta(Noiembrie). Pe data de 3 am avut un contact sexual protejat dar sa rupt prezervativul. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. As dorii sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu gravida. Va multumesc. !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot ramane insarcinata?
- 2sunt oare insarcinata?
- 2sunt intr-adevar insarcinata?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 2pot fi insarcinata?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 11Sunt insarcinata?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 3sarcina sau nu?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 1Cum pot sa aflu????
- 0probabilitatea sarcinii
- 5Sarcina?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: