Sarcina oprita in evolutie
Buna ziua!.
Va rog să mă ajutați cu o lămurire. Am fost la ginecolog ieri pentru prima ecografie de sarcina, conform calculelor as fi in 7 săptămâni și 2 zile. Doctorita mi-a zis că nu este vizibil embrionul și că este vorba de o sarcina oprita in evolutie.
Daca ar fi așa este normal sa am in continuare simptomele de sarcina? Menționez că menstruația mea nu este regulata dar cumva am rămas insarcinata de la prima incercare. Mi s-a recoltat sânge pentru HCG, ar trebui in 3 zile sa vina și rezultatul.
Este posibil ca din cauza că am menstruație neregulata sa nu fiu de fapt în 7 săptămâni? Sau sa se vadă embrionul la mai mult de 7 săptămâni? Va rog să mă ajutați cu un raspuns pentru că simt că innebunesc! Mulțumesc!
Va rog să mă ajutați cu o lămurire. Am fost la ginecolog ieri pentru prima ecografie de sarcina, conform calculelor as fi in 7 săptămâni și 2 zile. Doctorita mi-a zis că nu este vizibil embrionul și că este vorba de o sarcina oprita in evolutie.
Daca ar fi așa este normal sa am in continuare simptomele de sarcina? Menționez că menstruația mea nu este regulata dar cumva am rămas insarcinata de la prima incercare. Mi s-a recoltat sânge pentru HCG, ar trebui in 3 zile sa vina și rezultatul.
Este posibil ca din cauza că am menstruație neregulata sa nu fiu de fapt în 7 săptămâni? Sau sa se vadă embrionul la mai mult de 7 săptămâni? Va rog să mă ajutați cu un raspuns pentru că simt că innebunesc! Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
hormonul sarcinii scade treptat in termen de 21 de zile,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
hormonul sarcinii scade treptat in termen de 21 de zile,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Buna seara. Pe data de 28.03.2022 am avut o ecografie intra-vaginala si mi s-a zis ca am 6 săptămâni de sarcina cu tratament ulterior aspenter, acid folic si arefarm. Avand ciclurile neregulate nu s- a luat varsta dupa perioada de menstruație. Pentru linistea mea am realizat pe 6.04 un test beta hcg cu rezultatul de 18119, 8 dupa pe 8.04 am realizat al doilea test pentru a vedea evolutia. Rezulatul fiind 15954, 5. Intrebarea este sa imi fac griji in continuare, este o problema? Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina oprita in evolutie
- 4pierdere de sarcina
- 7Sarcina oprita in evolutie..!!!
- 3Sarcina oprita in evolutie
- 2Sarcina oprita in evolutie 6 saptamani
- 62 sarcini pierdute.. care ar fi cauza?
- 9sarcina oprita din evolutie?
- 2Sarcina oprita din evolutie?
- 1SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE
- 2Ce inseamna rezultatul EHP primit dupa chiuretaj?
- 2Dureri de sani dupa pierderea sarcinii
- 2Nelamuriri- sarcina oprita in evolutie
- 3Intrebare sarcina oprita din evolutie
- 0Cauza sarcina oprita in evolutie-herpes
- 2Sarcina oprita in evoluție
- 1Sarcina oprită din evoluție
- 0Sarcina oprita in evolutie
- 0Suspiciune sarcina oprită evoluție
- 0Sarcina oprita din evolutie - torch?
Mai multe informații despre: sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: