Sarcină sau ???

07-02-2019
Caut raspuns urgent !
Nu este medic/terapeut
Caut raspuns urgent !
Va rog ajutati-ma !!!!! Azi noapte am facut sex cu prietenul meu 2 numere la distanță de vreo 20 de minute. La fiecare număr a ejaculat pe mine, ce e drept la al doilea număr a ejaculat putin pe zona mea intimă și cred că nu m-am sters cum trebuie. Totul bine, dimineața m-a trezit si am facut din nou, cam adormiți si nu stiu sigur dacă a ejaculat complet afara...pentru ca azi toată ziua mi-a fost rau si simt niște dureri cam supărătoare în zona abominabilă..oare ce sa fie ???
1 comentarii
0
11-02-2019, ora 17:00
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

puteti ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece lichidul seminal(acel lichid care se cecreta in timpul actului sexual la barbat) contine spermatozoizi. Daca nu va doriti momentan un copil va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va ajute sa alegeti o metoda potrivita de contraceptie pentru dvs.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul