Sarcina sau altceva ?

27-11-2016
Raysa2016
Nu este medic/terapeut
Raysa2016
Buna seara ! In octombrie am avut mai multe contacte sexuale neprotejate (undeva pe la jumatatea lunii) . Apoi spre sfarsitul lunii au inceput sa mi se mareasca foarte rau sanii si sa ma doara, ceea ce mie nu mi se intampla in mod normal. Apoi dupa o saptamana mi-a venit si menstruatia la aceeasi data cu luna precedenta desi nu am un ciclu regulat. Ok pana aici. Luna aceasta mi-a venit menstruatia daca pot spune asta, pentru ca m-a tinut o singura zi fara dureri fara niciun simptom. Mai sunt cateva zile pana la sfarsitul lunii astept poate revine. Dar in cazul in care aceasta nu revine eu neavand nici cea mai mica durere nici de burta nici de sani ce este posibil sa fie ? Eu m-am gandit la o eventuala sarcina pentru ca am avut un astfel de caz in familie cu menstruatie peste dar redusa. Ne-am dori sa fie si asteptam de mult momentul. Va multumesc anticipat si astept o parere pentru ca momentan nu pot ajunge la medic.
2 comentarii
0
28-11-2016, ora 10:49
The0dora
Nu este medic/terapeut
The0dora
Ati facut un test de sarcina? A trecut ceva timp si acum s-ar vedea pe test daca sunteti sau nu insarcinata. Succes!
0
05-12-2016, ora 23:18
Raysa2016
Nu este medic/terapeut
Raysa2016
Imi cer scuze nu am reusit sa ma intru. Nu am facut test si am sa va spun si de ce. Incerc de ceva timp sa raman insarcinata si mereu la cel mai mic semn am dat fuga dupa teste care ieseau negative si ramaneam dezamagita. Acum am zis ca stau fara sa fac test pana la controlul medical.
Adaugă un comentariu / răspuns