Sarcina sau dereglare hormonala?

Buna ziua!
de cand ma stiu am avut cicluri menstruale neregulate (intre 35 si 40 zile). Acum un an am aflat ca de fapt am ovare micropolichistice (cel mai probabil au fost cicluri menstruale anovulatorii). Am inceput de aproape doua luni un tratament cu mladite de zmeur...mi-a venit mentruatia pe data de 07/07, doar ca la aprox o saptamana jumatate dupa terminarea menstrei am inceput iar sa am dureri de sani (ca atunci cand imi vine menstruatia), am o stare permanenta de greata si usoare dureri de ovare. E posibil sa am ovulatie atat de repede dupa terminarea ciclului menstrual sau e doar o dereglare hormonala de la aceste pastile? Mentionez ca nu m-am protejat...
multumesc!
de cand ma stiu am avut cicluri menstruale neregulate (intre 35 si 40 zile). Acum un an am aflat ca de fapt am ovare micropolichistice (cel mai probabil au fost cicluri menstruale anovulatorii). Am inceput de aproape doua luni un tratament cu mladite de zmeur...mi-a venit mentruatia pe data de 07/07, doar ca la aprox o saptamana jumatate dupa terminarea menstrei am inceput iar sa am dureri de sani (ca atunci cand imi vine menstruatia), am o stare permanenta de greata si usoare dureri de ovare. E posibil sa am ovulatie atat de repede dupa terminarea ciclului menstrual sau e doar o dereglare hormonala de la aceste pastile? Mentionez ca nu m-am protejat...
multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 2ovare micropolichistice
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 0Acneea si chisturile micropolichistice.
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 1Microadenom hipofizar
- 5Concepere copil
- 1Chisturi ovariene
- 1Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 0Belara - ovare micropolichistice, prolactina 743
- 0Menstruatie neagra
- 11Dheas marit
- 1Ovar micropolichistic
- 4Afectiune la femeie
- 2Sarcina ovare micropolichistice
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice