Sarcina sau dereglare hormonala?
Buna ziua
Acum 5 saptamani am inceput sa simt ca misca in burta, a inceput usor ca si cum un fluturas ar bate din aripi, acum insa miscarile au devenit foarte puternice si dese. Acum 2 saptamani a inceput sa ma doara sanii foarte tare iar la apasare iese colostru galbui din ei. Am crezut ca sunt insarcinata dar am facut un scan iar uterul este gol iar trompele par normale. Nu stiu ce sa fac in continuare di nu inteleg ce poate fi. A mai trecut cineva prin asa ceva?
Acum 5 saptamani am inceput sa simt ca misca in burta, a inceput usor ca si cum un fluturas ar bate din aripi, acum insa miscarile au devenit foarte puternice si dese. Acum 2 saptamani a inceput sa ma doara sanii foarte tare iar la apasare iese colostru galbui din ei. Am crezut ca sunt insarcinata dar am facut un scan iar uterul este gol iar trompele par normale. Nu stiu ce sa fac in continuare di nu inteleg ce poate fi. A mai trecut cineva prin asa ceva?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??