Sarcina sau nu?va rog un rasp urgent

20-11-2016
Bebe123
Nu este medic/terapeut
Bebe123
Buna in Iulie anul acesta am avut un avort spontan am fost la control totul bine nu am probleme in ceea ce privește uter trompe.dupa acea pierdere am continuat sa iau acid folic prescris de medic am așteptat menstruația in următoarele luni țin sa precizez ca am cm de 28 de zile. am avut ovulatia 2, 3, 4 Noiembrie in care am avut contacte sexuale cu soțul meu.pe 10 Noiembrie am avut iar un contact sexual ne protejat.pe 14 Noiembrie aveam dureri de sâni in special sfârcurile ffff sensibile la stingere greață uneori amețeli si noaptea ma trezeam sa merg la baie ceea ce inainte nu se întâmpla.am facut un test care ieșise ffffffffff slab pozitiv liniuța se vedea doar la lumina de afara daca te uitai atent.pe 17 trebuia sa vina menstruația si a venit seara m-am trezit cu niste dureri nu mari chiar deloc erau ca niste înțepături la ovare si abdomenul inferior nu a fost nevoie sa iau medicament pt durere pt ca nu erau mari.pe 18 dimineata am mers la baie am eliminat niste cheaguri era ca o menstruație dar cu cheaguri mai mici mari aceasta menstruație ma ținut o zi jumate doar iar in general menstruația ma tine 3-4 zile.azi suntem in 20 am doar niste pete maro cand ma șterg doar dar am dureri de spate si tot ma trezesc noaptea sa merg la baie ma trezesc dimineata la 5 si nu mai pot dormi iar pe la 8-9 dimineataimi e somn de nu mai pot.am facut test dupa aceasta menstruație dar negativ.vreau sa stiu daca exista posibilitatea sa ramân gravida de la contactul sexual de pe 10 Noiembrie dupa ovulatie si inainte cu 7 zile de menstruație?vreau sa precizez ca ne dorim mult un bebe
2 comentarii
0
21-11-2016, ora 16:13
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

va rog sa ne spuneti daca va urmariti ovulatia cu teste si stiti cu siguranta cand este perioada ovulatorie. Fara o examinare medicala din pacate nu va putem spune daca sunteti sau nu insarcinata.

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
21-11-2016, ora 17:45
Bebe123
Nu este medic/terapeut
Bebe123
Da stiu cu siguranța ca am avut atunci ovulatia.in orice caz am programare la medic doar ca am vrut sa stiu daca dupa aceasta menstruație de o zi jumate care dupa mine mai degrabă a fost un avort menstrual deoarece inainte de a veni am avut 2 teste fff slab pozitive iar dupa negativ.mentionez ca inainte de a veni menstruația cu 8 zile inainte am avut un contact si dupa menstruație inca un contact ne dorim un bebe foarte mult dar nu inteleg deși nu am nici o probleme de ce nu reușesc sa țin sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul