Sarcina sau raceala?
Au trecut 9 zile de cand trebuia sa mi vina menstruatia, insa am crampe-o durere la ovare, ma urinez des, plus ma dor sanii. Am intretinut relatii sexuale dar de fiecare data protejat(prezervativ-verificat, nu era spart + metoda pull out, nu sunt sigura de urmele de sperma de pe degete insa e improbabil). Am facut un test de sarcina ieri dimineata care a iesit negativ. In a treia zi de la intarziere ma ustura cand ma urinam si acum doua zile aveam dureri in timpul actului sexual. Este vreo sansa de a fi insarcinata sau este doar o raceala jos?
Tin sa precizez ca menstruatia trebuia sa mi vina pe 30 decembrie, ultima fiind pe 27 noiembrie, iar actele sexuale au avut loc pe 6, 14, 22 si 17.
Tin sa precizez ca menstruatia trebuia sa mi vina pe 30 decembrie, ultima fiind pe 27 noiembrie, iar actele sexuale au avut loc pe 6, 14, 22 si 17.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat de mult poate intarzia ciclul la o fata?
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 3despre sarcina
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 1Sarcină sau nu?
- 0intarziere ciclu
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 0Posibila sarcina
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Sarcina?
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 1Potentiala sarcina
- 010 zile întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: