Sarcina sau raceala?
Au trecut 9 zile de cand trebuia sa mi vina menstruatia, insa am crampe-o durere la ovare, ma urinez des, plus ma dor sanii. Am intretinut relatii sexuale dar de fiecare data protejat(prezervativ-verificat, nu era spart + metoda pull out, nu sunt sigura de urmele de sperma de pe degete insa e improbabil). Am facut un test de sarcina ieri dimineata care a iesit negativ. In a treia zi de la intarziere ma ustura cand ma urinam si acum doua zile aveam dureri in timpul actului sexual. Este vreo sansa de a fi insarcinata sau este doar o raceala jos?
Tin sa precizez ca menstruatia trebuia sa mi vina pe 30 decembrie, ultima fiind pe 27 noiembrie, iar actele sexuale au avut loc pe 6, 14, 22 si 17.
Tin sa precizez ca menstruatia trebuia sa mi vina pe 30 decembrie, ultima fiind pe 27 noiembrie, iar actele sexuale au avut loc pe 6, 14, 22 si 17.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu mi a venit ciclul din 23 februarie!!! ajutor
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 5sex dupa metoda calendarului... as putea fi insarcinata?
- 2O posibila sarcina???
- 2Întârziere menstruatie
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 2Întârziere menstruație
- 0Ciclu intarziat
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 0Dereglare menstruale brusca
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: