sarcina si infectie urinara

Buna seara!!! As vrea sa stiu daca un tratament cu antibiotice pentru o infectie urinara poate dauna unui fat de o saptamana. Va multumesc!!!
4 comentarii

eu am avut eschirelia coli in timpul sarcinii si mi-a dat ovule si mi-a recomandat sa ma spal cu ceai de galbenele o seara si a 2 seara cu apa in care dizolvi 1lingurita bicarbonat de sodiu si mi-a dat ampicilina dar mi-a fost frica sa le iau asa ca am stat asa.Dupa ce am nascut mi-a trecut de la sine.Discuta cu med. de fam la care esti sa-ti spuna riscurilesau cu ginecologul.sanatate.

Exista antibiotice care se pot administra in sarcina;e bine sa faci o urocultura cu antibiograma; tratamentul trebuie sa fie prescris de catre un ginecolog;numai bine

Anumite antibiotice se pot administra in timpul sarcinii; Tratamentul trebuie sa fie prescris de un medic ginecolog; ar fi bine sa faci si o urocultura cu antibiograma;numai bine

In functie de antibiograma vi se poate prescrie un antibiotic compatibil cu sarcina.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infecite urinara
- 2Durata de aparitie a sarcinii?
- 5zyprexa in sarcina
- 4Sarcina peste 40 ani!
- 18gravida prin haine
- 10ajutati-ma va rog...
- 4sarcina dupa HDL operat
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 5hipertensiune in sarcina
- 5Adenomul hipofizar si sarcina
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 5sarcina + diabet + infesctie urinara
- 0Infectie urinara Proteus
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 1noduli la san si sarcina
- 1Care sunt sansele sa pot avea o sarcina pe cale naturala?
- 1pot sa raman insarcinata cu un singur rinichi?
- 0antibiotic - sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina sarcina infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Infectia urinara la copii
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide