Sarcina si riscuri

15-09-2016
Bella2
Nu este medic/terapeut
Bella2
Buna seara! Acum 20 de săptămâni am avut un contact neprotejat dar înainte de acesta am luat 2 saptamani anticoncepționale dupa care m-am oprit. Am facut doua teste de sarcina la interval de 3 saptamani atunci care au ieșit negative, insa acum observ ca burta mi s-a umflat in partea de jos a abdomenului, simt uneori ca niste mancarimi in interior cand stau intinsa, iar astăzi am avut ameteli. Am avut menstruatie in fiecare luna, am luat anticoncepționale timp de doua luni( pana acum o săptămână ) si nu am dureri de sani sau ceva. E totuși posibil sa fie o sarcina?
Daca as fi insarcinata ar fi riscuri ca bebelușul sa prezinte malformații, fiindca eu am luat anticoncepționale in timpul sarcinii si chiar si antibiotice?
1 comentarii
0
21-02-2017, ora 10:43
Me abr
Nu este medic/terapeut
Me abr
Depinde acum, eu cand am fost însărcinată, in primele săptămâni am facut radiografie dentară neștiind ca sunt însărcinată, si am luat si Ketonal avem pb cu dinții, dar intr un final am mers mai departe cu sarcina, am avut si pb in timpul sarcinii cu risc de pierdere si pana la urma am o fetița f sănătoasa de 9 ani, cert este ca am avut o doamna doctor extraordinara si foarte dedicată Alina NAGHIU in Tm. Din punctul mei de vedere este pe langa un ginecolog f bun si un pshiholog nemaipomenit!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •