scaun moale postinor
in cauza unei probleme am oprit karissa(ciclu peste ele) si astept menstruatia(sunt ziua 18/20 de ciclu) pt a trece pe melleva. in urma unui "accident" (ruperea prez) am luat azi un postinor la ora 15:20 (la 25 de minute de terminarea actului). la ora 19:20 am avut scaun destul de moale si consistent. s-ar putea sa fi afectat efectul postinorului? credeti ca este vreo problema? sau sa nu imi fac griji?
1 comentarii
-in primul rand faptul ca ai luat cu sau fara intreruperi anticonceptionale nu mai are nici o valoare ca esti in ziua x sau y a ciclului, deoarece nu mai este un ciclu menstrual fiziologic ci unul ipotetic, creat de anticonceptionale, pana la prima menstra
-in al doilea rand sper ca ai luat si a doua pastila de postinor asa cum scrie in prospect la 12 ore...
-in al treilea rand scaunul tau de dupa 4 ore nu a influentat cu nimic efectul postinorului
-in al doilea rand sper ca ai luat si a doua pastila de postinor asa cum scrie in prospect la 12 ore...
-in al treilea rand scaunul tau de dupa 4 ore nu a influentat cu nimic efectul postinorului
Alte subiecte recente din această secțiune: