scaun moale postinor

07-03-2009
pinkypooh
Nu este medic/terapeut
pinkypooh
in cauza unei probleme am oprit karissa(ciclu peste ele) si astept menstruatia(sunt ziua 18/20 de ciclu) pt a trece pe melleva. in urma unui "accident" (ruperea prez) am luat azi un postinor la ora 15:20 (la 25 de minute de terminarea actului). la ora 19:20 am avut scaun destul de moale si consistent. s-ar putea sa fi afectat efectul postinorului? credeti ca este vreo problema? sau sa nu imi fac griji?
1 comentarii
0
08-03-2009, ora 02:11
ankewk
Identitate neconfirmată
ankewk
-in primul rand faptul ca ai luat cu sau fara intreruperi anticonceptionale nu mai are nici o valoare ca esti in ziua x sau y a ciclului, deoarece nu mai este un ciclu menstrual fiziologic ci unul ipotetic, creat de anticonceptionale, pana la prima menstra
-in al doilea rand sper ca ai luat si a doua pastila de postinor asa cum scrie in prospect la 12 ore...
-in al treilea rand scaunul tau de dupa 4 ore nu a influentat cu nimic efectul postinorului
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul