scaune dese cu mucus (5-6 pe zi)

16-11-2006
mommo
Nu este medic/terapeut
mommo
baietelul meu de 10 luni prezinta scaune cu mucus aprox. 6 /zi. a inceput sa scada si in greutate, dar nu a facut febra. tin sa specific ca la6 luni la coprocultura a iesit E. coli de atunci am luat nenumarate tratamente am fost o perioada bine acum insa am luat-o de la capat.in special face imediat dupa ingerarea de lapte (milumil 3) si dupa ceai. ce este de facut? multumiri
3 comentarii
0
21-11-2006, ora 00:00
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Va asigur ca veti rezolva problema dumneavoastra cu ajutorul unui homeopat bun. Pana atunci, puteti folosi un preparat gemoterapic:
Extract din mladite de merisor -Vaccinium vitis idaea MG=D1 10 picaturi pe zi indicat in colibaciloze si tranzit intestinal perturbat.
0
28-12-2006, ora 00:00
adyemma
Nu este medic/terapeut
adyemma
am aceeasi problema cu fetita de 7 luni; am incercat prin eliminare sa vad daca e alergica la vreun aliment, i-am luat lapte delactozat, i-am facut analize: urocultura, coprocultura, proba de digestie, ph si nu am nici un diagnostic; are 5-6 scaune pe zi - cele aferente meselor de lapte prezinta mucus; nu are febra, in schimb, are dureri abdominale si nu doarme noaptea; va rog, ma puteti ajuta!
0
03-10-2012, ora 00:49
NicoaraRocsana@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
NicoaraRocsana@yahoo.com
si eu am o fetita de patru luni si de o saptamana jumate aproape tot 5-6 scaune pe zi are..galbui, iar astazi ia aparut si mucus..temperatura in tot acest timp o avut-o 37.., dar pofta de mancare de doua zile i-a disparut..am fost la doctor si a spui sa i dau ceai de menta si intr-un litru de apa sa ii fierb patru linguri de orez si sa ii dau, ucilagiu ala amestecat cu lapte, dar nu are nici un rezultat..laptele pe care i-l dau de o luna si jumatate e Humana1 si cu acesta o luat in greutate, dar de o saptamana o inceput sa cam scada..acum, de cand am luat ultima cutie a inceput sa si verse si sa refuze laptele?Oare de ce?Nu o fi fost tinut in conditiile care trebuiau??.e la fel.si nu stiu ce sa fac..ce ma sfatuiti??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: