scurgeri maronii
buna ziua!Mi'a venit mesntruatia pe data de 24 octombrie(seara) si a durat pana pe 30 octombirie.Pe 31 octombrie am avut un contact sexual protejat, dar sa rupt prezervativul.Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?de pe 4 noiembrie am inceput sa am dureri mari abdominale...si o scurgere maronie cu unele cheaguri de sange.Am programare la ginecolog sapt.viitoare, dar as vrea un raspuns deoarece sunt f nelinistita.Multumesc
2 comentarii
Probabilitatea de a fii insarcinata este mica. Nu pot sa-ti dau un raspuns insa in privinta scurgerilor si a cheagurilor de sange, insa in privionta sarcinii nu cred k ai de ce sa-ti faci probleme.
Buna seara!
sunt foarte ingrijorata, imediat dupa ciclu menstrual am avut un contact sexual neprotejat, am luat pastiala de urgenta a 2 a zi iar dupa cateva zile am observat pe lenjerie o scurgere maronie insotita de dureri abdominale, doresc sa precizez ca cm vine in data de 7 sau 8 a lunii iar acum suntem inainte de sf lunii.sunt foarte speriata asi dori si eu un raspuns daca se poate?????
sunt foarte ingrijorata, imediat dupa ciclu menstrual am avut un contact sexual neprotejat, am luat pastiala de urgenta a 2 a zi iar dupa cateva zile am observat pe lenjerie o scurgere maronie insotita de dureri abdominale, doresc sa precizez ca cm vine in data de 7 sau 8 a lunii iar acum suntem inainte de sf lunii.sunt foarte speriata asi dori si eu un raspuns daca se poate?????
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??