scurgeri maronii ingrijoratoare

06-07-2009
anik233
Nu este medic/terapeut
anik233
Am de cateva zile niste scurgeri maronii fara durere, doar mici intepaturi plecand din zona uterului spre inafara, dar acele intepaturi aproape ca nu le simt.Iau triregol de ceva timp si as vrea sa stiu daca de la aceste pilule se intampla ceva.Mentionez ca scurgerile sunt in prioada de mijloc a pilulelor.Va rog ajutati-ma sa scap de ingrijorarea asta.Trebuie neaparat sa merg la ginecolog?.Multumesc!!!
2 comentarii
0
06-07-2009, ora 18:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca contraceptivul il iei de putin timp- o luna, doua - este normal sa ai aceste scurgeri sanguinolente intre cicluri adevarate, dar daca pilulele deja le iei de cateva luni bune si deabea acum ai aceste scurgeri, e bine sa mergi la ginecolog. Aceste scurgeri au miros, au aspect mai putin sanguinolent, iti produc mancarime?Daca da, atunci nu e de la contraceptiv, ai o infectie genitala pentru care iarasi trebuie sa mergi la ginecolog.
0
07-07-2009, ora 12:13
anik233
Nu este medic/terapeut
anik233
Scurgerile maronii nu au nici miros, nici nu am mancarimi.Acum au trecut, dar revin de fiecare data in mijlocul perioadei pilulelor.Contraceptivele le iau de vreo 5 luni.Va multumesc pentru raspuns.Astept unul nou.Multumesc din nou!!!
Adaugă un comentariu / răspuns