Scurgeri roziatice
Buna, tuturor. Sunt intr-o mare dilema si sper sa ma puteti ajuta. Nu am avut niciodata CM regulat, dar incepand cu luna august mi-a venit in jurul datei de 20 a fiecarei luni. Ciclul meu se prezenta cu dureri foarte mari si abundenta. Astazi, 22 noiembrie, am obseravat cateva pete roziatice care s-au mentinut cateva ore, dupa cere s-au inrosit, dar fara abundenta si fara dureri (ca de obicei). Nu am mai patit niciodata asa ceva si sunt putin ingrijorata. As dori sa stiu daca se poate vorbi de o posibila sarcina. Va multumesc!
3 comentarii
Ca sa ti se poate raspunde trebuie sa precizezi cand a avut loc ultima menstruatie si cand ai avut contacte sexuale neprotejate.
pe 21 octombrie mi-a venit luna trecuta. Contacte sexuale am avut in perioada 15-20 noiembrie
Daca socotesti durata ciclului menstrual ca fiind de 31-32 de zile, nu erai in perioada fertila si ar fi exclusa o sarcina. Cel mai probabil esti la menstruatie, dar daca se dovedeste a nu fi asa si sangerarea dureaza doar o zi, se impune un test de sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Scurgere de culoare galben-verzui
- 1scurgere vaginala
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 3Scurgeri de sange
- 2scurgere vaginala foarte groasa
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 2Mancarimi, inrosirea zonei genitale si scurgeri vaginale.
- 1Scurgeri vaginale si urat mirositoate de o saptamana
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 2Infectie sau sarcina??
- 3Scurgeri vaginale abundente
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Scurgere vaginala
- 1Cocobacili în frotiu cervical
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: