scurgeri...intr-un fel

14-01-2010
nimeni_nu_stie
Nu este medic/terapeut
nimeni_nu_stie
nu am mai avut o prietena de un an, iar recent am din nou o relatie cu o fata, dar am o mica problema si nu stiu nici cum sa o numesc exact... cand ne sarutam mai aprins si ne imbratisam, intra penisul in erectie, nimic neobisnuit, DAR: parca se tot secreta un lichid care iese afara. Din cate am auzit e un lichid fara spermatozoizi care are rolul de a "curata canalul" pt sperma, dar acest lichid e cam mult la mine, daca m-as intalnii cu EA tot la 2 ore si ne-am "juca" putin fara sa ne dezbracam sau sa fim foarte excitati, penisul meu intra in erectie si e foarte umed, se secreta cam 1 ml odata si nu-mi convine ca uneori se umezesc si pantalonii pe dinafara la nivelul capului penisului si se vede. Ceva pareri, sfaturi? multumesc
6 comentarii
1
15-01-2010, ora 08:03
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din punct de vedere strict medical, este absolut normal. Tot ceea ce puteţi şi e bine să faceţi:
-folosiţi pantaloni la care această neplăcere, care, dacă ar fi observată de terţi, v-ar da senzaţia de penibilitate să nu se observe: de exemplu reiaţi de culoare neagră. Sau blugi. Evitaţi pantalonii de pânză, doc, în special culorile deschise.
-ori treceţi la fapte, adică sex, ori nu vă mai jucaţi cu chibriturile.

Încercaţi şi efectele unui tratament mult folosit îjn Evul Mediu pentru asta: tinctura de Agnus Castus. Presupun că se găseşte în farmacii. Dacă nu o găsiţi, luaţi Agnus Castus ca atare şi faceţi o tinctură cu 6 grame de plantă la 100 ml de alcool 20 %, nu e greu.
0
06-04-2010, ora 16:47
@lex
Nu este medic/terapeut
@lex
am si eu cam aceeasi problema, cand ne "aprindem" putin se scurge un lichid, cam 4-5 picaturi. uneori mai putine, alteori mai multe.
cum este cu acea tinctura, se unge penisul cu ea?
multumesc.
0
15-10-2012, ora 20:26
mir21
Nu este medic/terapeut
mir21
buna seara...aceeasi problema o am si eu insa putin diferita...cand sunt cu prietena..incepe sa se secrete o substanta incolora..fara miros de consistenta salivei..problema e ca apare si cand penisul nu e in erectie...sau imediat dupa ce a fost in erectie...problema e ca e in cantitate prea mare...la fel ca si cel ce a "infiintat"topicul asta se umezesc pantalonii...ca alte simtome... dupa o partida de sex...daca o incep si pe a doua..dureri ale penisului cand intra in erectie...si asta, doar uneori..uneori nu am nimic...chestia e ca atunci cand ma uit la un film porno si sunt singur, sau ma mai joc si cu alta fata, decat cu prietena..chiar daca penisul intra si iese din erectie, acea scurgere nu rezulta...ce e de facut in cazul meu?precizez ca pana acum nu am fost la medic...si pana sa-mi fac aceasta prietena m-am mai si masturbat...nu am avut niciodata partide de sex neprotejat...va multumesc anticipat...
0
26-10-2012, ora 15:05
Dr.Psih.Gabriela Marin
Identitate neconfirmată
Dr.Psih.Gabriela Marin
Mir,
Lichidul care se secreta este lichidul de lubrefiere si se secreta datorita starii de excitare care apare in timpul stimularii sexuale. Ia-o ca pe o dovada a virilitatii tale si cauta tinctura de Agnus Castus. Cat despre durerile penisului cand intra in erectie, da-mi mai multe amanunte.
0
26-10-2012, ora 15:09
Dr.Psih.Gabriela Marin
Identitate neconfirmată
Dr.Psih.Gabriela Marin
Agnus Castus se mai numeste si Vitex sau Lemnul lui Avram. Tinctura se ia diluata in apa, 1 lingurita/ 3 ori pe zi. Sau poti face ceai sau macerat la rece.
0
01-11-2018, ora 21:48
Nicolae2003
Nu este medic/terapeut
Nicolae2003
Ma numesc Nicolae am făcut prima oară sex dar nu am ideie ce sa fac nu am dat drumul substanței albe dar am avut impresia ca curge substanța asta incoloră... când am început am observat ca pe vârful penisului se afla substanța si am șters-o cu un șervețel umed.Va implor spuneți-mi e posibil ca ea sa fi rămas însărcinată ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •