Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile?

26-02-2008
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile ? Adica dupa cat timp incepi sa ai ceva semne ? Sau trebuie sa treaca ceva timp pana sa incepi sa ai semnele ca esti ? Va rog mult sa imi raspundeti pt ca sincer nu ma prea pricep la aste... Se poate sa incepi cu semne de sarcina asa repede ? Va rog mult un raspuns...
4 comentarii
0
26-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu pot fi semne de sarcina in 3+4 zile. Spermatozoizii NU se misca cu 100km la ora..!!! Dupa actul sexual dureaza 3+4 zile pana spermatozoidul ajunge la ovul... mai dureaza cam atat pana ovulul se implanteaza in uter.Un test de sarcina este relevant cam dupa 2 saptamani !
Dar cand persoana este foarte stresata...( ca foarte isi doreste sarcina sau NU isi doreste sarcina).apar simptome false de sarcina si la 3-4 zile, dar totul este pe autosugestie!
0
27-02-2008, ora 00:00
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Inteleg dar problema este ca am auzit ca atunci cand ramai se poate sa te insemne iar aseara mie secretia aceea care curge la orice femeie cand nu e pe stop avea o culoare de roz ...
0
27-02-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Din experienta mea, fiind mamica de 2 ori, femeia este "insemnata" atunci cand se apropie ceasul nasterii, nu cand ramane insarcinata. La ce te referi, tu, seamana cu intamplarile de la stana, cand oierii privesc atent sub coada oilor si daca "curata" sau berbecit bine si au prins miel. SCUZA-MA dar la femei e altfel. Asteapta 2-3 saptamani si fa testul BARZA- probabilitate 60-70%.
0
05-03-2008, ora 00:00
junioara
Nu este medic/terapeut
junioara
Buna, am o problema, luna asta mi-a venit ciclul mai repede cu vreo 3 zile, din prima zi de ciclu am inceput sa iau Yasmine iar dupa doua zile mi s-a oprit menstruatia, acum dupa a 5-a zi de cand a inceput menstruatia am observat niste pete maro, mi-am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.Daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •