se poate confunda?

18-07-2012
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
buna seara. pe 9 mai a fost prima zi a ultimei menstruatii, urmatoarea trebuia pe 6 iunie, insa nu a venit, iar pe 19 iunie am facut echo, si a zis ca am 6 saptamani de sarcina (de la ultima menstruatie). insa nu stiu daca doar a calculat dupa data sau dupa cum arata la echo. intrebarea e urmatoarea... se poate confunda o sarcina de 6 saptamani cu una de 10 saptamani? adica sa fi ramas de fapt la ovulatia din aprilie, si sa imi fi venit menstruatia peste sarcina in mai? la echo s'a vazut un cerculetz mic, si un punct mic alb lipit pe cerculetz, pe partea unde se unea cu uterul... multumesc anticipat.
2 comentarii
0
18-07-2012, ora 10:19
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Draga Andra,
varsta corecta a sarcinii este cea determinata la ecograf, nu se poate confunda.
0
19-07-2012, ora 00:10
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
multumesc f mult pt raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul