Se poate după menstruație sa ramai însărcinată?
Bună ziua. Am avut contact sexual neprotejat cu ejacuare înăuntru în ultima zi de menstruație. Sunt șanse de sarcina în ultima zi de menstruație? Am menstruația neregulata și luna aceasta mi-a venit mai repede cu 3 zile decât data la care trebuia sa îmi vina. Am avut înainte de menstruație 2 contact sexual neprotejat cu ejacuare înăuntru înainte cu 2 zile respectiv înainte cu 6 zile sa îmi vina menstruația.
5 comentarii
Sunt doamne care au ramas insarcinate la menstruatie. Sansele sunt extrem de mici, dar sunt.
Mulțumesc pentru răspuns. În prima zi după terminarea menstruația nu am mai avut nici o scurgere iar in a doua zi am observat niște pete maroni și o durere de spate puternica. Test de sarcina este mult prea repede sa fac dar ar putea sa fie din cauza menstruație acele pete maronii?
Ar putea sa fie, da.
Nu uitati: dupa inceperea vietii sexuale control si test Papanicolau anual. Sunt foarte importante.
Nu uitati: dupa inceperea vietii sexuale control si test Papanicolau anual. Sunt foarte importante.
Mulțumesc mult. Am făcut anul trecut papanicolau și anul acesta am fost la control în luna martie
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??