Se poate ramane insarcinata?
buna seara,
am si eu o intrebare. in luma martie prima zi a ciclului menstrual a fost in 10 martie, iar luna acesta in 9 aprilie. in data de 11 aprilie, fiind in a treia zi a ciclului sa fac sex cu prietenul meu si sa se rupa prezervativul si a ejaculat evident in mine. dupa ceea ce stiu eu, calculand perioada fertila, aceasta este din 20 pana prin 25 aprilie, deci nu cred ca as putea ramane insarcinata. acum va intreb si pe dumneavoastra daca in aceasta a treia zi a ciclului menstrual, daca ar trebui sa imi fac probleme sau nu de a ramane insarcinata.
multumesc anticipat pentru raspuns.
am si eu o intrebare. in luma martie prima zi a ciclului menstrual a fost in 10 martie, iar luna acesta in 9 aprilie. in data de 11 aprilie, fiind in a treia zi a ciclului sa fac sex cu prietenul meu si sa se rupa prezervativul si a ejaculat evident in mine. dupa ceea ce stiu eu, calculand perioada fertila, aceasta este din 20 pana prin 25 aprilie, deci nu cred ca as putea ramane insarcinata. acum va intreb si pe dumneavoastra daca in aceasta a treia zi a ciclului menstrual, daca ar trebui sa imi fac probleme sau nu de a ramane insarcinata.
multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
Dacă aveţi ciclul regulat, fără probleme, atunci puteţi să vă bazaţi pe această metodă a calendarului- mai ales că sunteţi abia a 3 a zi a ciclului.
Pastila de a doua zi este o alternativă toxică, de evitat de câte ori nu este nevoie de ea neapărat!
Pastila de a doua zi este o alternativă toxică, de evitat de câte ori nu este nevoie de ea neapărat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 4sunt insarcinata?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 4Poate ramane insarcinata?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 0sarcina ?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 5oare sunt gravida
- 1Sunt gravida?
- 3Pot fii insarcinata???
- 0Poate fi sarcina?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: