se poate sa fi ramas insarcinata?

se poate sa fii ramas gravida daca am avut contact neprotejat in a doua zii de fertilitate?mentionez ca ciclu e aproximativ regulat.27-28 zile...ultima menstruatie a fost intre 24-26 luna trecuta.multumesc
7 comentarii

Desigur ca se poate ramanea gravida in toate perioada de fertilitate. Prin definitite, "fertilitate" chiar asta inseamna: posibilitatea de a ramanea gravida.

de la acel contact am observat ca am o sensibilitate destul de mare la sani la atingere.dar nu'mi dau seama de ce.de obicei nici inainte de menstruatie nu aveam sensibilitate la sani...dar acum sanii mei au devenit sensibili la atingere.imi puteti spune de ce?eu sincera sa fiu nu'mi dau seama.daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscatoare

Buna.Imi cer sc pt deranj, dar am si eu o intrebare.Sunt la ultima zi de menstruatie si am avut contact sexual cu prietenul si s-a terminat inauntru.care sunt sansele sa raman insarcita? Ast un rasp.
Multumesc
Multumesc

Este extrem de improbabil sa se instaleze o sarcina. In mod cert probabilitatea este sub 1 %

Buna ziua ! Am si eu o nelamurire Am avut si eu contact sexual cu prietenul meu inainte de menstruatie cu o zi si dupa cca 7 zile dupa ce s-a terminat menstruatia ! ambele contacte s-au terminat inauntru ! Dupa al doilea contact, la aproximativ 10 ore, am avut o scurgere maronie- rosiatica deschisa la culoare, apoi...nimik ! Se poate sa fi ramas insarcinata ? M-as bucura tare mult !! Multumesc !

De obicei, la 7 zile dupa terminarea menstruatiei vorbim deja de faza fertila. Deci, o sarcina este posibila.

Va multumesc pt raspuns ! M-ati facut fericita... ramane doar sa fac un test peste cca o saptamana ! :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 3sunt insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 5Dureri in zona subratului
- 0Posibila sarcina?
- 14Intarzierea menstruatiei
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 3sunt insarcinata?
- 2Întrebări despre o viitoare sarcina
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 1Sarcinaaaa????
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: Fertilitatea sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: