Se poate sa fie insarcinata!?
Buna seara.Prietena mea i-a diane 35.Ei bine luni a terminat folia si este in pauza.Problema este ca inca nu i-a venit ciclul, iar pe la jumatatea foliei, a facut o infectie urinara, si a luat urinal acut si inca un antibiotic.Inainte de infectia urinara am mai avut contacte cu ea neprotejate.Se poate sa fi ramas insarcinata?Nu a uitat nici o pastila si le-a luat in fiecare seara aproape la aceeasi ora.
5 comentarii
dute la farmacie si cere un test de sarcina si o sa vezi daca e insarcinata sau nu.multa sanatate
Din punctul meu de vedere o infectie urinara nu poate intarzia instalarea menstruatiei. Prietena ta ori trece printr-o perioada de stress(care la anunite femei poate cauza intarzieri ale menstrei), ori are o modificare hormonala ori este insarcinata(dupa cum bine sa stie nicio metoda de contraceptie nu este 100% sigura) si e foarte simplu de aflat...cumpara un test de sarcina daca e negativ poate are o problema hormonala si ar trebui sa consulte un endocrinolog sau sa se consulte cu ginecologul care i-a prescris anticonceptionalele! multa sanatate
antibioticul ar fi putut sa diminueze efectul pastilelor anticonceptionale... cel mai sigur e sa faca un test de sarcina.
I-a venit menstruatia ieri seara.Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 2Imi intarzie menstruatia
- 5Rezultate hcg
- 3Posibilitate de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: