Se poate sa fiu insarcinata?

26-06-2014
ayma89
Nu este medic/terapeut
ayma89
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o problema. Pe 21 Mai mi-a venit menstruatia, dar acum in luna iunie nu mi-a mai venit. De obicei nu se intampla sa-mi intarzie decat o zi sau doua. Am facut 2 teste de sarcina in zile diferite si ambele au iesit negative. De la contactul sexual neprotejat si pana am facut testele de sarcina au trecut 3 saptamani. Este posibil sa fiu totusi insarcinata? Sau e posibil sa fie o infectie? Mentionez ca am ceva dureri de burta cu mici intepaturi si urinez mai frecvent decat inainte iar in ultima perioada am fost foarte stresata. In rest nu am alte simptome. Multumesc!
1 comentarii
0
26-06-2014, ora 12:03
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
In principiu cam la 3 saptamani de la contactul sexual ar trebui deja sa fie prezent hormonul HCG care se secreta atunci cand o sarcina este prezenta, astfel incat daca ambele teste au fost negative cel mai probabil nu e cazul de o sarcina.
Este posibil ca din cauza stresului sa iti mai intarzie menstruatia. Poti sa mai faci un test la o saptamana de cand ti-a intarziat menstruatia 28-29 iunie, iar daca si acesta este negativ atunci in mod sigur nu esti insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •