Se poate sa fiu insarcinata?
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o problema. Pe 21 Mai mi-a venit menstruatia, dar acum in luna iunie nu mi-a mai venit. De obicei nu se intampla sa-mi intarzie decat o zi sau doua. Am facut 2 teste de sarcina in zile diferite si ambele au iesit negative. De la contactul sexual neprotejat si pana am facut testele de sarcina au trecut 3 saptamani. Este posibil sa fiu totusi insarcinata? Sau e posibil sa fie o infectie? Mentionez ca am ceva dureri de burta cu mici intepaturi si urinez mai frecvent decat inainte iar in ultima perioada am fost foarte stresata. In rest nu am alte simptome. Multumesc!
1 comentarii
In principiu cam la 3 saptamani de la contactul sexual ar trebui deja sa fie prezent hormonul HCG care se secreta atunci cand o sarcina este prezenta, astfel incat daca ambele teste au fost negative cel mai probabil nu e cazul de o sarcina.
Este posibil ca din cauza stresului sa iti mai intarzie menstruatia. Poti sa mai faci un test la o saptamana de cand ti-a intarziat menstruatia 28-29 iunie, iar daca si acesta este negativ atunci in mod sigur nu esti insarcinata.
Este posibil ca din cauza stresului sa iti mai intarzie menstruatia. Poti sa mai faci un test la o saptamana de cand ti-a intarziat menstruatia 28-29 iunie, iar daca si acesta este negativ atunci in mod sigur nu esti insarcinata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu gravida??
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2sarcina sau menopauza?
- 3pot fi insarcinata?
- 4Posibila sarcina?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 10gravida?
- 5sunt insarcinata daca?
- 1Sunt insarcinata?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: