Se poate sa se fi intamplat ceva?
Buna ziua!
Am mare nevoie de o lamurire de la cineva avizat.
Eu si prietena mea nu am avut relatii sexuale nici impreuna nici separat.Acum cateva zile ne-am lasat purtati de val, dar mentionez ca purtam amandoi lenjerie intima. Nu am ejaculat, dar nu sunt sigur ca nu a "scapat" vreo picatura. Este posibil sa fi trecut ceva prin ambele materiale si ea sa fie insarcinata? Ea era cu vreo 11 zile inainte de ciclu (sangerare) si, dupa calcul, la 3-4 zile dupa perioada de fertilitate maxima.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra, mai ales ca amandoi avem examene, dar nu reusim sa ne gandim decat la aceasta intamplare!
Am mare nevoie de o lamurire de la cineva avizat.
Eu si prietena mea nu am avut relatii sexuale nici impreuna nici separat.Acum cateva zile ne-am lasat purtati de val, dar mentionez ca purtam amandoi lenjerie intima. Nu am ejaculat, dar nu sunt sigur ca nu a "scapat" vreo picatura. Este posibil sa fi trecut ceva prin ambele materiale si ea sa fie insarcinata? Ea era cu vreo 11 zile inainte de ciclu (sangerare) si, dupa calcul, la 3-4 zile dupa perioada de fertilitate maxima.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra, mai ales ca amandoi avem examene, dar nu reusim sa ne gandim decat la aceasta intamplare!
2 comentarii
wxyz, la intrebarea ta iti poiate raspunde si cineva "neavizat", asa ca-mi permit sa-tio raspund si eu.nu exista nicio sansa ca ea sa fie gravida cu "sperma strecurata".E ca si cum ai face dragoste cu ea si ea ar avea o pereche de dresuri pe ea.Daca nici macar penetrare nu a fost, cum naiba sa ramana insarcinata???Stati linistiti, eu zic ca nu aveti de ce sa va faceti probleme.
Buna,
si eu sunt de parere ca nu e nicio problema. un test de sarcina facut acum nu ar fi relevant...daca cumva ii intarzie menstruatia, il poate face inca din prima zi de intarziere. asta doar pentru ca sa va linistiti amandoi.
desi, repet, nu cred sa fie vreo problema.
si eu sunt de parere ca nu e nicio problema. un test de sarcina facut acum nu ar fi relevant...daca cumva ii intarzie menstruatia, il poate face inca din prima zi de intarziere. asta doar pentru ca sa va linistiti amandoi.
desi, repet, nu cred sa fie vreo problema.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??