Se poate sau doar imi imaginez

17-12-2008
eixffy
Nu este medic/terapeut
eixffy
Buna seara,
Va scriu aici in speranta ca voi intelege daca se poate sa fiu insarcinata sau daca imaginatia imi joaca feste.
In urma cu 3 saptamani am facut sex cu prietenul meu. Din pacate datorita unei hernii ce o poseda nu am putut finaliza actul sexual in mod normal, ejacularea lui fiind exterioara.
Cu toate astea, ma intreb se poate discuta despre o posibila sarcina ?
Menstra inca nu a aparut, mai sunt 15 zile pana la data calendaristica dar cu toate astea am senzatii de oboseala, sanii sunt grei si cu temperatura, am frisoane, balonari, si o senzatie usoara de greata.
V-as fi recunoscatoare daca m-ati lamuri. Se poate in 3 saptamani si primesti atatea semne ? Este imaginatia mea prea bogata?
Va multumesc
2 comentarii
0
17-12-2008, ora 07:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desigur ca se poate. Ejacuarea exterioara poate duce la sarcina, deoarece lichidul seminal incepe a fi secretat inainte de orgasm. Un test de sarcina este foarte indicat.
0
17-12-2008, ora 08:23
eixffy
Nu este medic/terapeut
eixffy
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul