Se pune cazul unei sarcine?

06-03-2019
Raul1601
Nu este medic/terapeut
Raul1601
Buna, prietenei mele i-a intarzia menstruatia de 9 zile si suntem disperati amandoi sa aflam ce se intampla cu ea. Mentionez ca am avut doar acte sexuale protejate si nu a fost nicidecum vorba despre ejaculare in ea. Am avut un act sexual cu cateva zile inainte sa ii vina menstruatia insa nu a simtit simptomele normale (durerere de burta etc). Nu sunt sigur daca acest act influenteaza intarzierea menstruatiei. Un lucru care poate e de folos in aflarea unui raspuns, ii curge lichidul cervical, a avut azi de exemplu o sangerare mica. Mai are dureri de burta de 2-3 zile insa tot nu ii vine.
:(
1 comentarii
0
12-03-2019, ora 10:37
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

chiar daca nu ati ejaculat in interior, daca nu ati folosit prezervativ sau alte metode contraceptive exista posibilitatea ca prietena dvs sa ramana insarcinata. In lichidul seminal (ce se elimina in timpul penetrarii) exista spermatozoizi, deci se poate ramane insarcinata doar in urma penetrarii chiar daca nu are loc ejacularea in interiorul vaginului

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul