Se pune cazul unei sarcine?
Buna, prietenei mele i-a intarzia menstruatia de 9 zile si suntem disperati amandoi sa aflam ce se intampla cu ea. Mentionez ca am avut doar acte sexuale protejate si nu a fost nicidecum vorba despre ejaculare in ea. Am avut un act sexual cu cateva zile inainte sa ii vina menstruatia insa nu a simtit simptomele normale (durerere de burta etc). Nu sunt sigur daca acest act influenteaza intarzierea menstruatiei. Un lucru care poate e de folos in aflarea unui raspuns, ii curge lichidul cervical, a avut azi de exemplu o sangerare mica. Mai are dureri de burta de 2-3 zile insa tot nu ii vine.
:(
:(
1 comentarii
Buna ziua,
chiar daca nu ati ejaculat in interior, daca nu ati folosit prezervativ sau alte metode contraceptive exista posibilitatea ca prietena dvs sa ramana insarcinata. In lichidul seminal (ce se elimina in timpul penetrarii) exista spermatozoizi, deci se poate ramane insarcinata doar in urma penetrarii chiar daca nu are loc ejacularea in interiorul vaginului
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
chiar daca nu ati ejaculat in interior, daca nu ati folosit prezervativ sau alte metode contraceptive exista posibilitatea ca prietena dvs sa ramana insarcinata. In lichidul seminal (ce se elimina in timpul penetrarii) exista spermatozoizi, deci se poate ramane insarcinata doar in urma penetrarii chiar daca nu are loc ejacularea in interiorul vaginului
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??