Secretie alba si intarzierea ciclului

26-09-2018
Giovanna13
Nu este medic/terapeut
Giovanna13
Buna seara, sunt foarte nelinistita pentru ca mi a intarziat ciclul de 2 zile deja, ultima menstruatie am avut o pe 28 august, iar pe 9 septembrie am facut petting cu iubitul meu, nu ne-am atins, tin sa mentionez amandoi virgini, dar este probabil sa il fi atins eu pe el cu mana cand avea lichid preejaculator iar apoi sa imi ating vaginul.
Deja o saptamana inainte sa imi vina ciclul am avut toate simptomele precum:durere de spate, durere de cap, sani umflati, greturi de dimineata timp de 2 zile, o scurgere galbena, dar acum sanii nu ma mai dor, greturi nu mai am, ma dor doar ovarele si spatele si am o secretie vaginala alba-incolora destul de abundenta dar ciclul inca nu mi a venit.Tin sa mentionez ca am ovare polichistice, iar acum i au doua siropuri, unul fiind extract de zmeur iar celalalt extract de coacaz negru...vreau sa stiu daca as putea fi insarcinata, sau intarzierea de la ce poate fi?!
1 comentarii
0
27-09-2018, ora 08:05
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Un răspuns sigur vă poate da numai ginecologul, pentru că are posibilitatea să facă investigații.
E important de văzut nu numai dacă sunteți însărcinată, dar și proveniența acelor secreții. Simptomele pot fi și de la o infecție ce trebuie tratată.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: