Secretie alba urat mirositoare a penisului

17-11-2011
avi09
Nu este medic/terapeut
avi09
Buna ziua,

In ultima perioada (Aproximativ 2 saptamani) am observat o secretie albicioasa, vascoasa, urat mirositoare a penisului. Aceasta nu e permanenta si nici nu pot spune ca apare cu o frecventa anume. Sunt zile in care apare si altele in care nu.

Am si mancarimi usoare in capul penisului atunci cand apare secretia.
Dupa ce ma spal, trece, insa reapare dupa cateva ore.

Mentionez ca nu am avut contact sexual neprotejat, decat oral.

Nu am alte simptome si nici nu urmez vreun tratament.
Am citit ca exista anumite unguente. Imi puteti da un sfat, va rog!

Multumesc.
2 comentarii
0
17-11-2011, ora 19:26
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Nu te trata asa...din auzite!
Acolo sunt bacterii si daca nu te tratezi corect din prima, poti face complicatii, iar bacteriile sa devina mai rezistente la tratament.
Mergi la un doctor urolog sa iti dea tratament.
Corect ar fi sa faci mai intai o analiza de secretie uretrala cu antibiograma si antifungigrama ca sa stii exact la ce antibiotice si antifungice sunt sensibile bacteriile gasite si apoi sa iti dea medicul tratament.
Daca dupa tratament tot o sa ai simptome, va trebui sa astepti 10 zile si apoi sa repeti analiza.
Daca o repeti mai devreme de 10 zile, exista riscul sa iasa rezultatul fals negativ.
Deasemenea trebuie sa iti dezinfectezi lenjeria intima si pantalonii, practic tot ce vine in contact cu zona intima - spaland mereu la peste 60 de grade, ca sa nu te reinfectezi, mai ales daca iti iese ca ai si candida.
Si da, diverse boli se pot lua si prin sex oral.
0
14-01-2013, ora 22:28
dragancris
Nu este medic/terapeut
dragancris
buna ziua am si eu o problema! de 2-3 zile am o secretie pe capul penisului urat mirositoare ma tot spal in zona respectiva dar tot imi apare este ca o pielita alba kre tot acopera locul... mentionez nu am avut contact sexual de curand si knd am facuto am facuto protejat...astept raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns