Secretie rosie-maronie
Buna ziua,
De obicei am ciclu regulat insa am patit sa imi intarzie menstruatia in vara cateva zile si luna trecuta cand a intarziat 4 zile. De obicei menstruatia imi dureaza 5 zile dar luna trecuta a durat doar 3, am avut insa dureri si toate simptomele pe care le am de obicei.
Problema este: astazi am observat o scurgere maronie-rosiatica.Are vreo legatura cu intarzierea de luna trecuta?Eu am fost racita saptaman trecuta dar acum sunt bine, imi mai curge doar nasul si ma doare umpic capul. Mi-a venit in 11 martie ultima data.este posibil sa fiu insarcinata?Ce se intampla?
Multumesc frumos
De obicei am ciclu regulat insa am patit sa imi intarzie menstruatia in vara cateva zile si luna trecuta cand a intarziat 4 zile. De obicei menstruatia imi dureaza 5 zile dar luna trecuta a durat doar 3, am avut insa dureri si toate simptomele pe care le am de obicei.
Problema este: astazi am observat o scurgere maronie-rosiatica.Are vreo legatura cu intarzierea de luna trecuta?Eu am fost racita saptaman trecuta dar acum sunt bine, imi mai curge doar nasul si ma doare umpic capul. Mi-a venit in 11 martie ultima data.este posibil sa fiu insarcinata?Ce se intampla?
Multumesc frumos
1 comentarii
mentionez ca atunci cand am fost racita am luat teraflu pt raceala si gripa, are vreo legatura? va rog mult sa imi raspundeti, chiar nu am idee ce sa fac...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??