sensibilitate gat

26-04-2010
geanynka
Nu este medic/terapeut
geanynka
as dori daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.Eu cant de la varsta de 5 ani, acum am 23, insa dintotdeauna am avut o problema:ragusesc foarte repede, mai ales daca simt fum de tigara.Chiar daca nu cant si doar vorbesc intr-o incapere in care se fumeaza.mi se intampla acelasi lucru.Totodata, respir foarte greu daca simt putin fum, iar de multe ori am senzatia ca am ceva in gat. Mi s-a recomandat de catre cineva sa ma tratez, pentru ca daca ma voi chinui sa cant asa in continuare, e posibil sa imi distrug corzile vocale.Din pacate, nu stiu carui medic sa ma adresez, si nici daca aceasta problema se poate trata.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu aceasta informatie.
Va multumesc!
1 comentarii
0
26-04-2010, ora 14:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Singurul medic care va poate ajuta cu adevarat este un medic homeopat, dar unul bun.
In homeopatie este cunoscuta aceasta afectiune a cantaretilor si se poate vindeca nu cateve granule dintr-un tub cu remedii homeopate de 6 lei care nu au efecte secundare caci nu sunt substante toxice.
Daca nu gasiti pe nimeni sa va poata ajuta, scrieti-mi mie. Este foarte usor in a depista remediul potrivit intr-un astfel de caz si pe care il puteti cumpara de orice farmacie homeopata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.