Sex anal

17-07-2020
i65l21
Nu este medic/terapeut
i65l21
Buna ziua! Eu si prietenul meu am facut sex anal neprotejat și a ejaculat atat in anus cat pe fund.
Exista vreun risc de sarcina? Eram in penultima zi de menstruatie. Mulțumesc anticipat
2 comentarii
0
17-07-2020, ora 19:57
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
Ce raspuns te-ai astepta sa primesti? Da, exista risc de sarcina, desi e unul destul de mic, in functie de cati spermatozoizi au reusit sa inoate pana in vagin (daca au reusit), fiindca, dupa cum probabil stii, nemernicii au flagel si circula/inoata in medii umede. Odata ajunsi in vagin, supravietuiesc acolo si 4-5 zile, de aceea trebuie evitat sexul vaginal neprotejat in cele 4-5 zile dinainte de ovulatie, chiar si sexul anal neprotejat trebuie evitat in acel interval, fiindca e posibil ca sperma/spermatozoizii sa ajunga si in vagin (in the heat of the moment). Citind si celelalte comentarii ale tale de pe alte topicuri similare, observ ca duci lipsa de notiuni elementare si esentiale de educatie sexuala, si ar trebui sa pui mana sa te documentezi, daca vrei sa eviti situatii neplacute in viitor. De asemenea, nu pot sa nu remarc faptul ca faci sex anal cam des. Ar trebui sa stii ca rectul, colonul si tubul digestiv in general, nu au fost proiectate sa fie spalate, si cu siguranta nu au fost proiectate pt sex. Ca mai faci cate o clisma o data pe an, nu-i problema, dar sa faci atat de des cum banuiesc ca faci tu, e chiar periculos, iti poti da peste cap flora digestiva si pot aparea tot felul de boli metabolice. Nu e de joaca. Clismele nu trebuie facute mai des de o data la sase luni.

In incheiere, sunt curios daca sexul anal il faci fiindca iti place si tie, sau il faci mai mult la cererea partenerului, pt a-l multumi pe el. Daca il faci mai mult pt el, atunci e o problema. Aminteste-i ca si el are un anus si ca puteti incerca faimosii castraveti fabio si pe fundul lui. :))
0
18-07-2020, ora 03:57
i65l21
Nu este medic/terapeut
i65l21
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cel mai probabil voi face un test peste 3 săptămâni. Iar da, sexul anal îl practicam din plăcerea amândurora, nu doar a partenerului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul anal
  •