Sex neprotejat la menstruatie

Buna. Am facut sex neprotejat în ziua 2 spre a 3a a ciclului menstrual (imi curgea sange si in timpul actului) idea este ca iubitul meu spune ca nu si-a dat drumul in mine, si nici nu am simtit asta. Am facut de mai multe ori, si penultima oara s a sters cu servetel umed, nu s a spalat cu apa. Exista posibilitatea sa fi ramas pe interior sperma? Si cand am facut ultima data sa se fi scurs in vagin?
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
Mentionez ca am luat pastila de a 2 a zi dupa 60 ore de la contactul sexual. Mai exact POSTINOR 1
Exista posibilitatea sa raman gravida? In calendarul menstrual arata ca eram pe liber, si perioada de fertilitate incepe peste 2 zile. ( Adica a 4 a zi dupa contactul neprotejat)
1 comentarii

Buna. Exista risc mare de infectii daca faceti sex la menstruatie.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.
Chiar daca folositi metoda retragerii, la inceputul actului sexual barbatul elimina lichidul preejaculator care contine spermatozoizi, chiar daca dv. sau el nu simte. Aceasta metoda are rata de esec de 40 %.
Cel mai bine este sa va protejati cu prezervativ.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata sau nu?
- 10Sunt insarcinata?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 10se poate intampla ceva ?
- 4sexul in timpul menstruatiei
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 0există riscul unei sarcini?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 6Ejacularea in mana
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 3Sarcina sau dereglare
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: