si eu vreau un copil
Buna Ziua
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
3 comentarii
Nu iti voi da un sfat medical, ci unul prietenes.Prietena mea se confrunta cu aceeasi problema, a nascut un copil insa.imediat hemoragie, pierdere cunostiinta, hemoglobina6!Acum e la spital.Nu forta destinul si in orice caz cezariana!
păi fă mai multe analize pentru a vedea dacă nu cumva ai ceva ce se numeşte microprolactinom... sau adenom hipofizar secretant de prolactină. de obicei se tratează foarte uşor cu bromocriptină, sau radioterapie sau chiar operaţie... dar vei putea avea copii sigur.
tocmai am terminat tratamentul cu dostinex si astept sa vad ce se intampla:sunt insarcinata sau o sa imi vina ciclul?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ne deorim un copil
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 2cum as putea ramane insarcinata
- 4si eu vreau un bebe:)
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 4de ce nu ramin insarcinata
- 0Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
- 2210Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
- 9pot ramane insarcinata?
- 1negii genitali si sarcina
- 1vreau un copil
- 10imi doresc mult un copil
- 3vreau un copil ajutor
- 0Incercare de un an de a face copil
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: