si eu vreau un copil
Buna Ziua
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
3 comentarii
Nu iti voi da un sfat medical, ci unul prietenes.Prietena mea se confrunta cu aceeasi problema, a nascut un copil insa.imediat hemoragie, pierdere cunostiinta, hemoglobina6!Acum e la spital.Nu forta destinul si in orice caz cezariana!
păi fă mai multe analize pentru a vedea dacă nu cumva ai ceva ce se numeşte microprolactinom... sau adenom hipofizar secretant de prolactină. de obicei se tratează foarte uşor cu bromocriptină, sau radioterapie sau chiar operaţie... dar vei putea avea copii sigur.
tocmai am terminat tratamentul cu dostinex si astept sa vad ce se intampla:sunt insarcinata sau o sa imi vina ciclul?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 2ce sa facem pentru a avea un copil?
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 3Bartholinita recidivanta si sarcina
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4imi doresc un copil
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 3dereglari hormonale, dar imi doresc un copil
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 14Imi doresc sa raman insarcinata si am nevoie de sfaturi!
- 10metroanexita vreau un bebe
- 9pot ramane insarcinata?
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 6nu raman gravida de ce?
- 8Vreau un bebe
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 2anticonceptionale apoi copil
- 1verau să rămân însărcinată
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: