si eu vreau un copil
Buna Ziua
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
3 comentarii
Nu iti voi da un sfat medical, ci unul prietenes.Prietena mea se confrunta cu aceeasi problema, a nascut un copil insa.imediat hemoragie, pierdere cunostiinta, hemoglobina6!Acum e la spital.Nu forta destinul si in orice caz cezariana!
păi fă mai multe analize pentru a vedea dacă nu cumva ai ceva ce se numeşte microprolactinom... sau adenom hipofizar secretant de prolactină. de obicei se tratează foarte uşor cu bromocriptină, sau radioterapie sau chiar operaţie... dar vei putea avea copii sigur.
tocmai am terminat tratamentul cu dostinex si astept sa vad ce se intampla:sunt insarcinata sau o sa imi vina ciclul?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6hepatita C si sarcina
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 3sunt purtatoare de streptotoc hemolitic de la 4 ani si vreau un copil
- 1vreau sa raman insarcinata
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 3nu pot ramane insarcinata... nu pot sa merg la medic. as vrea niste sfaturi
- 6nu raman insarcinata, incerc de u1 an si 2 luni
- 3Vreau sa ramin insarcinata
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 15vreau un bebe
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 4Vreau bebe
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 6lipsa testiculelor
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 1menstruatie mai devreme...vreau bebe
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: