Simptome de greata in saptamana 19??
Buna ziua. Sunt insarcinata in 19 saptamani, iar simptomele de greata sunt mai acute decat in primele saptamani de sarcina. Nu stiu ce as putea face sa le opresc sau sa le reduc putin. Doctorii spun ca fiecare sarcina e diferita, asftel incat si simptomele pot fi de tot felul. Dar nu mi se pare normal, ca in 4 luni si jumatate sa imi fie rau zilnic, din ora in ora, chiar si noaptea, si sa ma trezesc cu dureri de cap. Momentan iau niste pastile homeopate, care ma ajuta pe moment sa scap de greata si raul la stomac, dar nu mi se pare normal sa depind de aceste medicamente, fie ele si homeopate, ori de cate ori vreau sa plec undeva, la serviciu sau la piata. Intrebarea mea este cat ma voi mai chinui asa? Va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi mesajul.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 4poate fi vorba de un cancer?
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 1greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 0greata si stari de voma dupa efort
- 4greata si varsaturi
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 7Nu stiu nici doctorii ce boala am!
- 0greata persistenta
- 2de vreo 4-5 ani, cam o data la 6 luni, aveam niste stari puternice de greata si durere acuta in capu
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 1Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
- 1mancarimi si greturi
- 2Miscari fetale
- 4Greata si scadere in greutate
- 0Im chioraie matele de foame da cind ma duc sa mananc mi se face greata
Mai multe informații despre: Greata sarcina saptamana 19
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: