simptome de sarcina

23-11-2011
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
buna seara! am si eu o intrebare, care sunt simptomele unei sarcine chiar la inceput, prima saptamina de la concepere, pentru ca am citit din multe surse si sunt atitea variante ca ma cam invaluie frica si imi pare ca am si eu parca aceste simptome...
3 comentarii
0
23-11-2011, ora 18:26
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Mai bine te linistesti, faci un test de sarcina sau mergi la ginecolog decat sa stai tot timpul cu stress.In prima saptamana de sarcina nu prea exista simptome.
0
24-11-2011, ora 09:26
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna ziua. Prima saptamana de la conceptie este asimptomatica. Este irelevant si testul de sarcina. Testul de sarcina se face dupa intarzierea menstruatiei. Uneori, teama ca ai facut ceva gresit are ca efecte si greata, ameteala, lipsa concentrari si sensibilitate emotionala. Ai rabdare si incredere ca orice s-ar intampla exista cel putin o rezolvare.
0
24-11-2011, ora 22:44
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
seara buna! da, teama asta cred si eu ca persista in situatia mea, incerc totusi sa gindesc pozitiv, rabdare...dar azi mi-au aparut niste dureri de sini, stiu ca apar inaintea menstruatiei, dar si in primele zile de conceptie...nu am avut niciodata dureri de sini in perioada premenstruala...si deci aici e dilema...si apoi ma gindesc ca ultemele zile cam sunt somnoroasa si putin obosita...nu stiu ce sa cred...am facut si un test de sarcina, e ok, dar oricum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •