simptome de sarcina sau altceva?
Buna ziua!As vrea sa va expun situatia mea de aproximativ acum 2 luni incoa. Am avut pe 22 martie un contact sexual neprotejat(era pt mine perioada de risc maxim) si de atunci am avut 2 saptamani in care ma durea capul in fiecare zi si stateam numai in pat, ma simteam obosita. Au trecut durerile de cap si pe la jumatatea lunii aprilie am avut tot cam 2 saptamani o secretie abundenta, transparenta si apoasa, din ultima saptamana din aprilie ma dor sanii in continuu, mi s-au marit areolele, mamelonul si mi-au aparut mici protuberante in jurul acestiua(cred k tuberculuii montgomery)Reteaua venoasa la nivelul sanului stang este mai accentuata. Burtica e bombata in partea de jos dar doar in timpul zilei, dimineata e mai trasa. In aceasta perioada am avut ciclu menstrual normal odata in aprilie si o data in mai. Totusi schimbarile survenite pot fi semne de sarcina...ma gandesc eu. Am programare peste o saptamana, dar nu mai pot sta cu indoiala asta, de 2 luni ma tot intreb ce e cu mn, va rog sa-mi raspundeti cu o parere!ps: mi-am facut un test de urina in ultima sapt din aprilie si mi-a iesit negativ.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 2are simptome de sarcina?
- 5simptome specifice sarcinii
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 4este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 4insarcinata si nu pot manca nimic:(...sfaturi de la mamici?
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 4posibil sarcina
- 4Sunt insarcinata?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: