Nu tolerez nici un fel de medicament

23-11-2021
Wwwwwww
Nu este medic/terapeut
Wwwwwww
Am fost diagnosticat cu corona virus am luat tratamentul prescris am ieșit din carantina dar treptat sa înrăutățit am anemie mi a afectat si inima problema este că orice medicament prescris apar reacțile adverse
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
4 comentarii
1
24-11-2021, ora 17:18
Wwwwwww
Nu este medic/terapeut
Wwwwwww
La ce dracu ați făcut site-ul daca nu răspunde nici un medic
1
30-12-2021, ora 13:50
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
E imposibil de spus daca nu tolerati nici un medicament, ca reactie la astfel de probleme piata suplimentelor alimntarea si a substantelor identic biologice a luat amploare.

Acest gen de produse contin doar substante care le gasiti in mod natural in corpul dumneavoastra si care au un rol biologic studiat.

Este posibil sa nu aveti nevoie de nici un medicament sau supliment, lasati-va un ragaz, faceti anumite analize pentru a vedea daca exista vreo carenta, pot fi carente de vitamine, minerale, oligolelente, care va pot afecta starea de sanatate si care au o rezolvare simpla directa.

Daca nu puteti inedifica nici o carenta, puteti merge la un consult homeopat, poate rezolva intr-un mod optim daca ceva a luat-o razna fara vreun factor extern prezent.

Covidul este o infectie polimorfa, personal am facut enterita fara alte determnari (dupa vaccinare), exista psibilitatea sa lase sechele de nautura autiomuna sau alte tulburari ale sistemului imunitar, dar de multe ori nu e singura cauza, se suprapune pe probleme prexistente.
1
08-01-2022, ora 20:58
asaveicristina
Nu este medic/terapeut
asaveicristina
Ce fel de tratament ați luat când ați avut covid?
1
11-01-2022, ora 15:53
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
nici unul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.