Simptome sarcina teste negative
Bună, am o problema. Am avut un contact sexual. La început a băgat o de câteva ori dar fără a fi aproape de a ejacula iar apoi am pus prezervativul.prezervativul s a rupt dar am observat imediat și el nu era nici măcar aproape de a ejacula și nu a stat nici 5 secunde în interiorul vaginului fără prezervativ. La sfârșit nu a ejaculat înăuntru iar prezervativul era inca pus. Contactul a avut loc pe data de 11 august ultima menstruație mi s a terminat pe 7 august. De atunci tot am unele simptome care ma îngrijorează, sâni măriți și puțin mai tari, sfarcuri mai moi și au fost puțin dureroase și ce ma îngrijorează mai mult e ca mi se vad venele pe ei. Am avut dureri de burta ca de menstruație dar ușoare și nu mi a venit. Menționez ca am un ciclu neregulat. Am făcut 2 teste de sarcina, unul la 19 zile de la contact și unul la 25 de zile de la contact și ambele au ieșit negative. Alte simptome nu prea am mai avut, doar niște dureri de cap, grețuri nu, pofte nu. Am urmat un tratament de chist ovarian și nu știu dacă s a dus. E vorba de o posibila sarcina? Va rog din suflet sa mi răspundeți, sunt foarte îngrijorată întrucât nu îmi doresc absolut deloc o sarcina
1 comentarii
Am uitat sa menționez ca cilclul ar fi trebuit sa vina pe 1 septembrie dar nu a venit însă niciodată nu îmi vine la exact o luna și nu știu ce sa cred acum..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 4oare sunt garvida?
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 5oare sunt gravida?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 0sarcina?
- 0sunt insarcinata?
- 1sarcina dupa anexita
- 0Sarcina sau nu?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 1Sarcina ?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 5Intarziere a menstruatiei
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 3Contact sexual protejat, menstruatie neregulata - posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: