Sindromul WPW

68 comentarii 1 2 3
0
10-01-2012, ora 09:44
georgi175
Nu este medic/terapeut
georgi175
Am uitat sa mai spun ca si transpir foarte mult adica dimineata perna e uda!! si tusesc mai tot timpul!!miam facut cam toate analizele posibile si nu e de la gat!!poate fi tusea de la inima?vreau sa spun ca am o zi pe saptamana cand tusesc vreo 5 ore fara intrerupere aproape pana vomit! palpitatii am mai tot timpul iar intepaturile sunt tot mai dese si mai puternice incat ma lasa fara rasuflare, pur si simplu imi taie respiratia!!zilnic am stari de greata si senzatie de voma, asta inainte de intepaturile din piept!!!astept macar un raspuns la intrebarile mele sau macar un sfat unde sa merg si ce teste sa mai fac!!!
0
10-01-2012, ora 12:11
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Draga Georgi, daca esti in Timisoara ai marea sansa de a fi consultata si - daca e cazul - ablatata de unul dintre cei mai buni cardiologi-electrofiziologi din tara asta, dr. Ivanica. Este cel ce a facut primele proceduri de ablatie la noi, prin 2000. Nu stiu foarte exact daca este o clinica sau spital, dar se numeste Padurea Verde locul unde poate fi gasit doctorul. Tusea ne chinuie pe multi dintre noi, cei ce avem aritmii, fie ca o facem constient, fie ca apare ca un act reflex prin care se mai pot tempera tahicardiile. Mergi cu cea mai mare incredere la el, toti cei suferinzi de diverse forme de aritmii din toata partea de vest a tarii pe el il cauta!!
Bafta, nu te chinui cu WPW-ul, ca exista rezolvare sigura !
0
11-01-2012, ora 13:01
georgi175
Nu este medic/terapeut
georgi175
Mersi uliana pt sfat! chiar maine merg sa mai fac niste teste, dar nu cred k o sa pot merge la doctorul recomandat de tine pt ca, ca sa ajung pe mainile lui trebuie ori sa fiu foarte grav sau niste bune pile!!intelegi?dar dak e ca in urma controlului sa ma trimita la padurea verde atunci poate o sa ma intalnesc si cu doctorul recomandat de tine!mersi inca odata si dupa control o sa revin cu un mesaj!!
0
11-01-2012, ora 13:33
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Georgi, nu te baza numai pe faptul ca te-ar putea trimite cineva la dr. Ivanica, deoarece sint destui cardiologi in tara asta care nici n-au auzit macar de ablatie, darmite s-o si recomande !
Oricite analize si investigatii vei face, oricite medicamente vei lua, de sindromul WPW NUMAI ablatia facuta de un electrofiziolog te poate scapa definitiv !! Eu iti sugerez sa pui tu problema ablatiei si sa ceri trimitere la dr. Ivanica pentru aceasta procedura.
Toata lumea care a venit in contact cu el nu are decit cuvinte de lauda atit despre profesionalismul doctorului, cit si despre calitatile sale umane. Curaj si bafta !
0
28-05-2012, ora 19:44
Monique17
Nu este medic/terapeut
Monique17
Si eu am fost diagnosticata in februarie cu sindromul WPW, la spitalul Floreasca, in urma unei crize, am crezut initial ca este o cadere de calciu, ametisem...inima imi batea intr-adevar puternic, nu puteam sa respir, dar si aici gasisem ca explicatie faptul ca am intrat in panica probabil, am mers totusi la consultatie si in urma ekg-ului a reiesit ca am sindromul wpw, nu imi venea sa cred ca va trebui sa fac o interventie la inima si am decis sa mai consult si alti medici, asa am ajuns la spitalul Municipal, la doctoctorul Siliste, care intr-un fel sau altul a confirmat diagnosticul, interventia este aceeasi numai ca ceea ce aveam se numea tahicardie atriala, operatia fiind destul de complicata si cu sanse foarte scazute de reusita, deoarece se efectueaza pe partea stanga a inimii, nu pot intra foarte mult in detalii pentru ca nu sunt medic specialist, sunt doar pacient.. acum 4 zile am facut ablatia, pentru mine nu a fost tocmai usoara, dar sunt fericita ca a reusit, ablatizarea a fost un succes, iar medicul Siliste este foarte bun, am avut toata increderea in el, a fost amabil si interesat de starea mea dupa operatie. Va recomand tuturor celor care aveti astfel de probleme sa cereti mai multe pareri inainte de interventie, este spre binele vostru si al sanatatii voastre.
0
06-06-2012, ora 22:06
Adrian13
Nu este medic/terapeut
Adrian13
Buna...Am fost diagnosticat in ianuarie anul acesta cu Sindromul WPW.Prima criza am avut-o in 2008.Acuma la inceputul lunii ianuarie, anul acesta am avut din nou o criza, am mers la spital si am avut tensiunea arteriala 200/100.Mi-au dat ceva perfuzii si medicamente si mi-am revenit, in acel moment, pentru ca dupa cateva zile mi-au aparut din nou acele simptome.Mi-am facut programare la un cardiolog in Oradea care mi-a dat acest verdict: Simdrom WPW. Mi-a dat tratament Cordarone 200 mg si Persen pentru o luna si mi-a zis sa revin in februarie la control. Din pacate n-am mai apucat sa merg la control pentru ca am fost nevoit sa plec in strainatate la munca. Si in acest moment sunt in strainatate si doar in august ajung in tara. Vreau sa subliniez ca in ultima luna am aproape in fiecare zi astfel de atacuri(respiratie greoaie, ameteli, atacuri de panica) ceea ce i-mi fac viata un cosmar.Am si tensiunea arteriala ridicata cred ca ii ceva mostenire familiala. As vrea sa-mi dati ceva sfaturi ce sa fac cand ajung in tara si unde sa ma duc sa ma tratez pentru ca asa simt ca nu mai rezist. Multumesc mult
0
15-06-2012, ora 13:56
cbararu
Nu este medic/terapeut
cbararu
Buna ziua,
Ma numesc Cosmin si astazi se implineste 1 an de la externarea mea din Spitalul Floreasca dupa ce am facut o a doua ablatie pentru Sindrom WPW. Scriu acest mesaj cu speranta de a ajuta pe cineva care trece prin suferinta prin care am trecut si eu inainte de a efectua aceasta interventie. Dupa 1 an ma simt bine, nu am mai avut nicio criza, doar cateva extrasistole, din cand in cand, lucru normal, de altfel. Ablatia a fost realizata de catre domnul doctor Radu Vatasescu, un adevarat profesionist. Va spun ca am fost la multi medici, dar in acest om am avut deplina incredere, vi-l recomand cu caldura.
Am amanat ani de zile aceasta interventie, din frica, in principal. Ajunsesem ca am cate 2-3 crize grave pe luna, inima imi batea cu peste 200 de batai pe minut, cred ca odata am vazut pe monitorul celor de la urgenta 226, deci era foarte nasol. Am stat odata cam 5 ore cu inima asa. Eram adormit, se administrau socuri electrice, plecam acasa cu doua urme imense pe piept, parca eram ars cu fierul de calcat. Era o viata oribila, o frica constanta, nu puteam sa fac nimic fara sa ma gandesc daca o sa mi se faca rau.
Am ajuns la doctorul Vatasescu intr-un final si dansul m-a programat pt ablatie la Spitalul Floreasca. Prima ablatie nu a decurs conform planului, deoarece unul dintre aparate a suferit o defectiune, iar doctorul nu a putut verifica toate caile electrice de prin inima. Interventia nu este un lucru placut. Esti intins gol pe o masa cu ditai aparatul de radiologie peste tine si cu un electrod sub fese. Interventia s-a realizat prin artera si vena femurala, cu o anestezie locala. Deci esti treaz cand se intampla toata actiunea si simti cum se misca sarmele alea prin inima. Nu am fost niciodata atat de speriat cum eram pe masa aia, dar a trecut.
Dupa prima interventie, la 2 saptamani am avut o criza si am stiut ca nu era totul ok. Am discutat cu doctorul si a doua zi eram pe masa de operatie. Din fericire a doua interventie a fost mult mai scurta, totul a mers bine si acum nu am probleme.
Ce pot sa va spun este sa nu va fie frica, sa nu asteptati prea mult. Interventia e mai simpla si mai sigura decat credeti.
Va doresc multa sanatate!
0
29-06-2022, ora 10:59
Marian Andone
Nu este medic/terapeut
Marian Andone
Buna ziua, cu cateva luni in urma am fost diagnosticat cu sindromul wpw, ma puteti ajuta cu niste informatii despre costuri, tratament, precizez ca nu am avut probleme cu crize, am descoperit intamplator ca am acest sindrom, din ce m-am documentat nu am voie sa fac efort, dar nu prea am putut sa fac asta din mai multe nevoi financiare, condusul ar cauza vre-o problema?
Adaugă un comentariu / răspuns
68 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: