sint gravida???

10-10-2012
aurora barbu
Nu este medic/terapeut
aurora barbu
buna ziua, va rag daca i-mi puteti da un sfat, am luat aniconceptionale 1 an si 4 luni si in august le-am lasat (am zis sa fac o pauza )si in luna sept am avut ciclu mai repede cu 17 zile cum era normal sa-mi vina, acum mi-a intirziat ciclu 3 zile, am avut relatii cu prietenul meu, dar am avut grija, sint disperata pot fi oare insarcinata..mi-e si groaza sa-mi fac un test...am zis sa mai astept 2 zile, poate fi din cauza ca am lasat aniconceptionalele...sa fie o dereglare hormonala ?????va rog daca a mai trecut cineva prin ceva asemanator dati -mi un sfat.Va multumesc.
1 comentarii
0
12-10-2012, ora 12:15
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cel mai probabil e vorba despre o dereglare hormonala daca ati avut grija. Asa se intampla cand renunti la anticonceptionale, unor femei nici nu le mai vine menstruatia... Anticonceptionalele fac mai mult rau organismului decat bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul