sint insarcinata?
de curind am o viata sexuala normala, un ciclu regulat.mi-a intirziat menstruatia cu 4 zile.e posibil sa fiu insarcinata sau se poate intirzia datorita stresului?
2 comentarii
Atât sarcina, cât şi stressul sunt cauze care pot duce la lipsa menstruaţiei. Fiind greu de apreciat dacă stressul este cauza, cel mai simplu este să faceţi un test de sarcină.
Am 50 de ani si un copil de 24 de ani...dupa nastere am avut o problema si una din trompe mi-a fost extirpata...la analize a rezultat si faptul ca am endometrioza...a trecut mult timp de atunci.
Luna trecuta am facut sex in perioada fertila si acum au trecut 10 zile si nu mi-a venit ciclu...mentionez ca am ciclul regulat de 23-26 zile. Este posibil sa fiu insarcinata sau s-a instalat menopauza?
Se poat instala menopauza deodata fara nici un simptom?
Luna trecuta am facut sex in perioada fertila si acum au trecut 10 zile si nu mi-a venit ciclu...mentionez ca am ciclul regulat de 23-26 zile. Este posibil sa fiu insarcinata sau s-a instalat menopauza?
Se poat instala menopauza deodata fara nici un simptom?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata, protejandu-ma cu prezervativ?
- 4Pot ramane insarcinata?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 4pot fi gravida?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 0posibila sarcina?
- 3Posibila Sarcina...?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 10risc de sarcina??
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 0Mi a intarziat menstruatia dupa mi a venit devreme
- 2Prezervativ rupt
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: