Sintrom si Postinor
Buna ziua, am avut un contact sexual protejat dar la sfarsit a iesit prezervativul. Am luat postinol la 13 ore de la contactul sexual dar problema este ca iau si Sintrom pentru tratarea unei tromboze. As vrea sa stiu daca va mai avea efect postinorul deoarece sunt foarte ingrijorata pentru ca pana acum am luat anticonceptionale tocmai din cauza ca nu am incredere in prezervativ si tocmai acum dupa 3 luni de la incetarea tratamentului cu anticonceptionale (Diane 35) si la primul meu contact sexual ( dupa incetarea administrarii anticonceptionalelor) mi s-a intamplat asa ceva. As vrea sa mentionez si ca inaintea contactului sexual nu mi-a mai venit menstruatia de 2 luni (nici pana acum), dar stiu ca nu este posibil sa fiu fost gravida pentru ca nu mai avusesem nici un contact sexual de cu doua saptamani inainte de intreruperea anticonceptionalelor, cred ca poate este de la tratamentul cu sintrom si lasatul anticonceptionalelor, plus ca intotdeauna am avut dereglari de genul acesta inainte sa iau anticonceptionale (ce parere aveti?). Va multumesc anticipat.
2 comentarii
efectul postinorului nu va fi afectat, dar are efecte secundare şi vă va produce dereglări de ciclu etc.
Alte subiecte recente din această secțiune: