Situatie ciudata... simptome de sarcina?

21-09-2012
Amandalena
Nu este medic/terapeut
Amandalena
buna seara..
 Situatia mea este cam asa: din 3-8 septembrie am avut ciclu normal, dupa cateva zile..cam 3-4, am inceput sa am greturi, dureri de sani...senzatie de voma. Mentionez ca folosesc anticonceptionale de 1 an jumatate. De luni am intrerupt anticonceptionalele desi nu terrminasem blisterul, de fapt am folosit din el o saptamana. cum nu am mai luat ac nu am mai avut greturi doar niste dureri de sani.am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ. Ieri am avut o scurgere maronie, dar destul de putin, si astazi mi a venit ciclu. Ce poate fi? ( sunt plecata din tara deci accesul la medic nu e ft usor deocamdata)  am nevoie de niste sfaturi... Poate fi o sarcina? Multumesc
3 comentarii
0
24-09-2012, ora 00:17
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Problema este dată de întreruperea intempestivă a anticoconcepţionalelor. De regulă, astfel de probleme se vindecă spontan, fără a fi nevoie de un tratament. Cu timpul, este de aşteptat ca ciclul spontan sa se reia ritmic. Pe viitor, ar fi bine să nu mai luaţi anticoncepţionale. Dar, dacă vă hotărâţi, totuşi, să le luaţi ar fi bine ca, atunci când le veţi întrerupe, să o faceţi la sfârşitul unei folii, nemai începând alta.
0
24-09-2012, ora 00:32
Amandalena
Nu este medic/terapeut
Amandalena
Greturile, durerile de sani si ametelile le am avut inainte de a intrerupe blisterul. Si asta a fost in ideea unei sarcini, pt a nu-i face rau bebelui. Intrebarea mea a fost data de nelamurirea unei posibile sarcini. Semnele au fost de la anticonceptionale?
0
24-09-2012, ora 08:47
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna dimineata am o rugaminte si va rog sami raspundeti de 3 zile ma durut foarte tarein frunte si ma dureau parca si ochiii ma usturau dar acum de ieri nu pt sami mai sucesc gitul pe partea dreapta ma doare cu tot co omoplat si simt ca se [plimba acest junghi daca pot sal numesc asa deci imi raspunde in ambii umeri pina mai jos pe osul stern si spate e ca si cum asi fi intepenita pina la jumatatea coloanei vertebrale simt cum se plimba aceste spasme va rog sami dati un raspuns e cam a 4 oara cind patesc asa mai ales la frig mentionez ca am dureri in piept de mai multe ori pe zi de multa vreme adica de 5, 6 ani am aceste simptome deci osul stern ma supara mereu cu claviculele de la git si coastele de sub sini spatele si ceafa durerile vin citeodata cu intensitate mica alteori cu intensitate mare dar suportabile iar in momentul acestor dureri vine si atacul de panica, nu pot sami misc umerii ma dor foarte tare am fost la medici adica la 2 medici un cardiolog si un internist am repetat 2 ekg si miau spus ca nu am probleme la inima astept raspunsul dv multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •