slabim cu ajutor homeopatic?
se poate trata obezitatea cu medicamente ce tin de medicina homeopata?daca da, va rog sa-mi recomandati un medic in iasi.
1 comentarii
"NEAPARAT tratament pentru Helicobater!!!!!!!!!!!!"- mare tampenie, ,
Helicobacter se trateaza NUMAI IN ANUMITE SITUATII:
Daca am Helicobacter, trebuie sa ma tratez?
Daca ai Helicobacter nu trebuie sa te tratezi neaparat, daca nu ai simptome, deci o boala data de el.Daca ar fi sa ne tratam de toti microbii pe care ii avem in gura, stomac, intestin sau pe maini, am suferi mult mai mult din cauza efectelor secundare ale tratamentului, si nici nu am avea vre-un beneficiu de pe urma lui.
Tratamentul poate da efecte secundare ) printre altele selectarea de microbi rezistenti la antibiotice, candidoze, etc), iar dupa tratament poti sa iei din nou Helicobacter (cum l-ai luat si prima data), deci eficienta este zero.
Este nevoie de tratament, atunci cand bolnavul are:
* Simptome de ulcer, gastrita, sau dispepsie non -ulceroasa
* Rude de gradul I care au avut cancer gastric
* Modificare a mucoasei gastrice dupa biopsia efectuata cu ocazia endoscopiei (metaplazie intestinala)
Cel mai corect lucru este sa-l intebi pe MEDICUL TATALUI TAU nu sa te iei dupa mine sau alta.
Nu risca sanatatea tatalui tau dupa sfatuyri pe net. Daca s-ar putea invata medicina pe net, de ce ar mai trebui sa studieze doctorii 30 de ani?
Oare toti doctorii sunt tampiti, nu se pot uita si ei pe net si sa ne trateze corect?
Chiar este o grava greseala sa-ti tratezi singura tatal... sau pe orice altcineva, si sa mai si multyumesti celor care ii recomanda tratament ghicind in...text.
Sanatate
Helicobacter se trateaza NUMAI IN ANUMITE SITUATII:
Daca am Helicobacter, trebuie sa ma tratez?
Daca ai Helicobacter nu trebuie sa te tratezi neaparat, daca nu ai simptome, deci o boala data de el.Daca ar fi sa ne tratam de toti microbii pe care ii avem in gura, stomac, intestin sau pe maini, am suferi mult mai mult din cauza efectelor secundare ale tratamentului, si nici nu am avea vre-un beneficiu de pe urma lui.
Tratamentul poate da efecte secundare ) printre altele selectarea de microbi rezistenti la antibiotice, candidoze, etc), iar dupa tratament poti sa iei din nou Helicobacter (cum l-ai luat si prima data), deci eficienta este zero.
Este nevoie de tratament, atunci cand bolnavul are:
* Simptome de ulcer, gastrita, sau dispepsie non -ulceroasa
* Rude de gradul I care au avut cancer gastric
* Modificare a mucoasei gastrice dupa biopsia efectuata cu ocazia endoscopiei (metaplazie intestinala)
Cel mai corect lucru este sa-l intebi pe MEDICUL TATALUI TAU nu sa te iei dupa mine sau alta.
Nu risca sanatatea tatalui tau dupa sfatuyri pe net. Daca s-ar putea invata medicina pe net, de ce ar mai trebui sa studieze doctorii 30 de ani?
Oare toti doctorii sunt tampiti, nu se pot uita si ei pe net si sa ne trateze corect?
Chiar este o grava greseala sa-ti tratezi singura tatal... sau pe orice altcineva, si sa mai si multyumesti celor care ii recomanda tratament ghicind in...text.
Sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Tratament pentru toti parazitii din corp
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
- 4Reacții adverse duo și plus
- 1O părere, masturbare
- 0Cât timp tine un tratament homeopat?
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 1Experienta mea cu Sedatif PC
- 2Medici homeopati Romania
- 0Homeopat - endocrinologie - noduli tiroidieni
- 4Homeopatia si TVP